Χθες το βράδυ έπεσε άλλο ένα καθιερωμένο mini κάψιμο με SF 4 μεταξύ εμού και ferry. Παίξαμε αρκετά ματσάκια( αυτά τα 5 rounds είναι καταστροφή αλλά γουστάρω) και πρέπει το ρολόι να άγγιξε το δίωρο. Δε θα σχολιάσω πολλά, απλά πόσο απόλαυσα το όλο θέμα, αν και αρκετά σημεία του παιξίματός μου με έκαναν να τσαντιστώ και να είμαι έτοιμος να σπάσω το stick( συγκρατήσου... :bleh
Μετά τα κλασικά ματσάκια μου με Balrog( κι αφού με λιάνισε ο Ferry με τον Vega του) παίξαμε πιο χαλαρά σχετικά με Abel, Sakura, Shim, El Fuerte, Gen etc. All in all ένα καλό session και ευτυχώς που το γυρίσαμε προς το τέλος στο πιο χαλαρό κι ανέμελο( εγώ τουλάχιστον
) Θα έπαιζα και με Xeno μετά, μιας και έκανα διάλειμμά αλλά τελικά δεν τον πρόλαβα οπότε συνέχισα τις περιπέτειες του Freeman.

Μετά τα κλασικά ματσάκια μου με Balrog( κι αφού με λιάνισε ο Ferry με τον Vega του) παίξαμε πιο χαλαρά σχετικά με Abel, Sakura, Shim, El Fuerte, Gen etc. All in all ένα καλό session και ευτυχώς που το γυρίσαμε προς το τέλος στο πιο χαλαρό κι ανέμελο( εγώ τουλάχιστον

Comment