Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χθες το βράδυ έπεσε άλλο ένα καθιερωμένο mini κάψιμο με SF 4 μεταξύ εμού και ferry. Παίξαμε αρκετά ματσάκια( αυτά τα 5 rounds είναι καταστροφή αλλά γουστάρω) και πρέπει το ρολόι να άγγιξε το δίωρο. Δε θα σχολιάσω πολλά, απλά πόσο απόλαυσα το όλο θέμα, αν και αρκετά σημεία του παιξίματός μου με έκαναν να τσαντιστώ και να είμαι έτοιμος να σπάσω το stick( συγκρατήσου... :bleh

Μετά τα κλασικά ματσάκια μου με Balrog( κι αφού με λιάνισε ο Ferry με τον Vega του) παίξαμε πιο χαλαρά σχετικά με Abel, Sakura, Shim, El Fuerte, Gen etc. All in all ένα καλό session και ευτυχώς που το γυρίσαμε προς το τέλος στο πιο χαλαρό κι ανέμελο( εγώ τουλάχιστον ) Θα έπαιζα και με Xeno μετά, μιας και έκανα διάλειμμά αλλά τελικά δεν τον πρόλαβα οπότε συνέχισα τις περιπέτειες του Freeman.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Yup, χθες όντως ήταν καλή φάση, εννοείται προς το τέλος κι εγώ στο πολύ χαλαρό έπαιζα και με χαρακτήρες που δεν ήξερα καθόλου (Gen, Abel, Akuma, Dan hehe). Και σήμερα θα μπω σε κανά μισάωρο, μήπως μάθω και κανά καινούργιο char γιατί έχω πολύ περιορισμένες επιλογές προς το παρόν.

Comment

• Εγω θα σου λεγα να παλεψεις λιγο την Cammy, αλλα οκ στην τελικη κανε ο,τι σε διασκεδαζει.
        Λεω να μπω κι εγω σε λιγακι μιας και χθες εμεινα στην αναμονη και δεν εκανα τιποτα εν τελει.
        Αντε, ας ξεκινησει το warm-up.

Comment

• Παιξαμε και χθες με Nick (εστω και για λιγο), Ryu, Burai, Ferry, Sub.
          Λιγο λιγο ο καθενας μαθαινει κατι διαφορετικο για να βελτιωσει το παιχνιδι του και καπως ετσι πιστευω πως ολοι βγαινουμε κερδισμενοι.
          Αντε να δουμε αν θα κατσει και κατι εκτενεστερο καποιο ΠΣΚ που ολοι θα ναι πιο χαλαροι.

Οπως ειπε και ο Ryu_gr χθες ~ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ~.

Comment

• Χθές όντως ήταν πολύ καλό το gathering. Σημασία έχει αυτό που είπε και ο Xeno, πως με κάθε session κάτι μαθαίνουμε. Υπάρχουν σίγουρα οι απογοητεύσεις, αλλά μόλις κατορθώνεις κατι που εκ πρώτης σου φαίνεται απίθανο αισθάνεσαι τέλεια, έστω μέχρι να φας την επόμενη και να προσγειωθείς

Τα καλύτερα έπονται θέλω να πιστεύω
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Βεβαίως και μαθαίνει! Επίσης καλό θα ήταν μετά από κάθε συνάντηση να σκεφτόμαστε λίγο (λίγο βεβαίως, μη γίνει και έμμονη ιδέα) τι έκανε ο αντίπαλος και πως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Π.χ. sub_zero όταν είχες ρίξει τον αντιπαλό σου κάτω, στο σήκωμά του σου έκανε (reversal) super/ultra ενω εσύ πήγαινες για επίθεση. Το αποτέλεσμα, να νικήσει αυτός φυσικά. Άρα next time προσοχή, μην ξεχνάς η σωστή άμυνα δίνει ευκαιρίες για αντεπιθέσεις, δηλ. αν κάνεις άμυνα σε μια super/ultra του αντιπάλου μετά συνήθως έχεις χρόνο να τον χρεώσεις. Βεβαίως και τα ξέρεις αυτά απλά στα τονίζω για να τα βάλεις στο παιχνίδι σου πιο έντονα. Επίσης είδες τι ωραία κίνηση ήταν η μπροστά μεσαία μπουνιά; Βαλ' τη στο ρεπερτόριό σου για να μπερδέψεις κι άλλο τον αντίπαλο! NiCk boy, πολύ δυνατός παίχτης, δικαιολογείς πλήρως τις ώρες ενασχόλησής σου με το παιχνίδι! Χμ, και στο βιογραφικό σου απ' ότι βλέπω εδώ δε γράφει τίποτα για άλλα street fighter! Ferryboy, γίνεσαι όλο και καλύτερος και πιο στρατηγικός, κοίτα λίγο το τεχνικό μέρος δηλαδή μετά από επιτυχημένο focus attack, -->,--> + ένα καλό combo, σίγουρα υπάρχει, ρώτα το Xeno !
              Μαχητής Burai! Αρε μια κωλο-ultra μετά από "μουχαχαχα" δεν έβγαινε ενώ στο practice ήταν παιχνιδάκι! The same goes for me.... Practice βεβαίως και μεγαλύτερη ψυχραιμία με τα κουμπιά και τις κατευθύνσεις, u know πιο... ξεκάθαρες κινήσεις.
              Xeno! Καλά Blanca δεν το συζητώ, ακόμα τον ψάχνω! Τώρα σε είδα είχες πεισμώσει λίγο με Chun και είχες χάσει τη συγκέντρωσή σου και έτρωγες focus! Κάτι μου λέει ότι την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο τυχερός, αν και θα ξαναδοκιμάσω ;) Πάντως γενικά βλέπω παιδιά ψαρώνετε με focus! Δηλ, αν δεν το φάτε θα κάνετε οπισθοχώρηση, WHY? Μια... σερβιρισμένη ultra για παράδειγμα; Δεν θα ήταν καλύτερα; Ένα απλό, χαλαρό πιασιματάκι; Αυτός που κάνει focus θα έπρεπε να αγχώνεται και όχι αυτός που το δέχεται!!
              Και για το τέλος ένα ένιγμα. Είναι Sith, είναι Lord, και είναι και Bahamut, τί είναι; Ή μάλλον ΠΟΥ είναι;; ΑΧΑΧΑΧ! Ντάξ απ' ότι άκουσα είχες λόγο.
              Τα λέμε παιδιά!! Συνεχίστε το Street Fighter με μέτρο! Ξέρετε εσείς!
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Έχω χάλια execution τελικά. Ακόμα και με stick τα περισσότερα trials δεν μπορώ να τα βγάλω.
                Insert Coin

Comment

• Sorry ρε σεις αλλά στο τέλος έμαθα κάτι και έπρεπε να κάτσω πίσω και να μην έρθω
                  "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• NiCk boy, πολύ δυνατός παίχτης, δικαιολογείς πλήρως τις ώρες ενασχόλησής σου με το παιχνίδι! Χμ, και στο βιογραφικό σου απ' ότι βλέπω εδώ δε γράφει τίποτα για άλλα street fighter!
                    Street Fighter II στα παιδικά μου χρόνια σε arcades όπως όλοι .. Όμως αυτά είναι δικαιολογίες .. Είσουν καλύτερος και απλά έκανες μάθημα με 8 συνεχόμενες νίκες Το απίστευτό είναι ότι κέρδισα 2 φορές με Abel, έναν παίκτη που χρησιμοποίησα πολύυυυυ λιγότερο από τον Akuma και Sagat με τους οποίους με κέρδισες

Anw, πρέπει να βελτιωθώ ακόμη και αυτό φάνηκε ... Το θέμα είναι ότι πλέον ο χρόνος λιγοστεύει, και τα παιγνίδια γίνονται όλο και περισσότερα .. Δεν ξέρω πως, αλλά θα επιστρέψω δριμύτερός ! :win:

Υ.Γ. Tnx στον Burai για το hosting .. Πραγματικά πολύ όμορφο set-up, και ευχαριστώ για την εμπειρία του TE Stick .. Είχα να αισθανθώ έτσι με ένα χειριστήριο εδώ και πολλά χρόνια

Comment

• Τελικα αυριο Παρασκευη ψηνεται κανεις;
                      Ο Φερρυ ξαναπροσφερεται αν δεν μπορει να αναλαβει κανας αλλος.
                      Αντε να δουμε συμμετοχες μεχρι το μεσημερι, για να αποφασισουμε αν θα γινει κατι το απογευμα.

Comment

• SFIV+Daily Burger Combo μόνο για σήμερα. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε πλούσια δώρα. Ο νικητής θα λάβει το ποσό του ενός ευρώ για να αγοράσει το costume pack της αρεσκείας του. Προλάβετε...!

Comment

• Ήρθε το fightpad. Το ζήτημα είναι ότι ήρθε σήμερα και βρίσκεται στο κέντρο διανομής, οπότε πρέπει να πάω Δευτέρα να το πάρω . Βέβαια μπορώ να πάω στο κέντρο διανομής, να με βρίσουν για τα καλά (και καλά απαγορεύεται) και να το πάρω. Τι να πω, δεν ξέρω .

Comment

• Ο νικητής θα λάβει το ποσό του ενός ευρώ για να αγοράσει το costume pack της αρεσκείας του. Προλάβετε...!

Προσωπικά έχω έξοδο διαρκείας σήμερα- κοινώς συνεχόμενους καφέδες xD, οπότε δε νομίζω να τα καταφέρω.

Evans, μη μασάς πήγαινε. Από προσωπική εμπειρία όποτε μου φέρνουν ειδοποίηση και καλά για μια μέρα μετά πηγαίνω την ίδια και δε μου ζητούν καν το λόγο. Οπότε είσαι ήδη εκεί και δεν το γνωρίζεις

Comment

• Έχω πάει 5-6 φορές και τη μία με έβρισαν και ψάρωσα τελείως . Έχουν και ένα χαρτί ότι και καλά απαγορεύεται η είσοδος στο "κοινό." Dunno, σε λίγο θα βγω έξω για μία δουλίτσα, ίσως πάω.

Comment

• Τσιμπα το, τεσταρε το και βαλε και μια Γκολντ αν ολα ειναι οκ.
                                Για σημερα δεν το βλεπω να τραβαει αν δε μπει να γραψει κανεις τιποτα.
                                Στην τελικη οκ, το αφηνουμε για αλλη φορα και παντα υπαρχει και η επιλογη του online στη χειροτερη.

Comment

Working...
                                X