40 ματσάκια με Xeno και καμία 10αρια με ferry, καλά ήταν. Σήμερα ουσιαστικά η τρίτη φορά που παίζω "σοβαρά" και η πρώτη με τόσα πολλά ματς, μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με το xeno εξ' αρχής δεν είχα και απαίτηση να κάνω πολλά πράγματα αλλά τελικά τα πήγα σχετικά καλά. Βέβαια έκανα μόλις 2 ή 3 νίκες αλλά αρκετούς γύρους-ματς τους πάλεψα και τελικά κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι μου ήταν πιο ισσοροπημένο με περισσότερο μυαλό. Τα πιο βασικά λαθη που μπορώ να πω ότι διαπίστωσα από μόνος μου να κάνω είναι ότι κάπου το παράκανα με το να εκβιάζω λαβές και έμενα ανοιχτός * δεν έχω ακόμα μεγάλη ευχέρεια στο να βγάζω άμυνες * πετάω κάποια "ηλίθια" hadoken sπου ειδικά ο xeno me chun και akuma μου τα χρέωσε και με το παραπάνω * δεν έχω βρει τρόπο ακόμα να χρησιμοποιήσω σωστά τις ultra. Όποτε έκανα κάποιο λάθος το αποτέλεσμα συνήθως ήταν να με πάρει μόνοτερμα και ο γύρος να τελειώσει με συνοπτικες διαδικασίες.
Τον ferry τον πήρα στις νίκες (βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έπαιζε σοβαρά ή δοκίμαζε πράγματα). Εδώ τα πράγματα ήταν πιο οριακά και έγιναν ωραία παιχνίδια. Δεν έχω να κανω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, περιμένω να διαβάσω και μία άποψη από τον ίδιο τον ferry, αλλά νομίζω ότι ήσουν χειρότερος από τις άλλες φορές (εκτός και αν βελτιώηκα τόσο πολύ εγώ που δεν το νομίζω). Κάποιες ultra πχ που έφαγες, μάλλον θα μπορούσες να τις είχε αποφύγει.
Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τον καιρό βλέπω να γίνονται ωραία σκηνικά τόσο από live ¨οσο και από κοντά. Άντε να έρχονται και αλλοι σιγά σιγά...
Τον ferry τον πήρα στις νίκες (βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έπαιζε σοβαρά ή δοκίμαζε πράγματα). Εδώ τα πράγματα ήταν πιο οριακά και έγιναν ωραία παιχνίδια. Δεν έχω να κανω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, περιμένω να διαβάσω και μία άποψη από τον ίδιο τον ferry, αλλά νομίζω ότι ήσουν χειρότερος από τις άλλες φορές (εκτός και αν βελτιώηκα τόσο πολύ εγώ που δεν το νομίζω). Κάποιες ultra πχ που έφαγες, μάλλον θα μπορούσες να τις είχε αποφύγει.
Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τον καιρό βλέπω να γίνονται ωραία σκηνικά τόσο από live ¨οσο και από κοντά. Άντε να έρχονται και αλλοι σιγά σιγά...
Comment