Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 40 ματσάκια με Xeno και καμία 10αρια με ferry, καλά ήταν. Σήμερα ουσιαστικά η τρίτη φορά που παίζω "σοβαρά" και η πρώτη με τόσα πολλά ματς, μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με το xeno εξ' αρχής δεν είχα και απαίτηση να κάνω πολλά πράγματα αλλά τελικά τα πήγα σχετικά καλά. Βέβαια έκανα μόλις 2 ή 3 νίκες αλλά αρκετούς γύρους-ματς τους πάλεψα και τελικά κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι μου ήταν πιο ισσοροπημένο με περισσότερο μυαλό. Τα πιο βασικά λαθη που μπορώ να πω ότι διαπίστωσα από μόνος μου να κάνω είναι ότι κάπου το παράκανα με το να εκβιάζω λαβές και έμενα ανοιχτός * δεν έχω ακόμα μεγάλη ευχέρεια στο να βγάζω άμυνες * πετάω κάποια "ηλίθια" hadoken sπου ειδικά ο xeno me chun και akuma μου τα χρέωσε και με το παραπάνω * δεν έχω βρει τρόπο ακόμα να χρησιμοποιήσω σωστά τις ultra. Όποτε έκανα κάποιο λάθος το αποτέλεσμα συνήθως ήταν να με πάρει μόνοτερμα και ο γύρος να τελειώσει με συνοπτικες διαδικασίες.
    Τον ferry τον πήρα στις νίκες (βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έπαιζε σοβαρά ή δοκίμαζε πράγματα). Εδώ τα πράγματα ήταν πιο οριακά και έγιναν ωραία παιχνίδια. Δεν έχω να κανω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, περιμένω να διαβάσω και μία άποψη από τον ίδιο τον ferry, αλλά νομίζω ότι ήσουν χειρότερος από τις άλλες φορές (εκτός και αν βελτιώηκα τόσο πολύ εγώ που δεν το νομίζω). Κάποιες ultra πχ που έφαγες, μάλλον θα μπορούσες να τις είχε αποφύγει.

Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τον καιρό βλέπω να γίνονται ωραία σκηνικά τόσο από live ¨οσο και από κοντά. Άντε να έρχονται και αλλοι σιγά σιγά...

Comment

• Να είστε σίγουροι ότι μόλις λύσω το πρόβλημα χειριστηρίου θα κάτσω να το παίξω το παιχνίδι. Απλά μέχρι τότε θα πάιζω ST στο GGPO.
      Insert Coin

Comment

• Originally posted by sub_zero View Post
        Τον ferry τον πήρα στις νίκες (βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έπαιζε σοβαρά ή δοκίμαζε πράγματα). Εδώ τα πράγματα ήταν πιο οριακά και έγιναν ωραία παιχνίδια. Δεν έχω να κανω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, περιμένω να διαβάσω και μία άποψη από τον ίδιο τον ferry, αλλά νομίζω ότι ήσουν χειρότερος από τις άλλες φορές (εκτός και αν βελτιώηκα τόσο πολύ εγώ που δεν το νομίζω). Κάποιες ultra πχ που έφαγες, μάλλον θα μπορούσες να τις είχε αποφύγει.

Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τον καιρό βλέπω να γίνονται ωραία σκηνικά τόσο από live ¨οσο και από κοντά. Άντε να έρχονται και αλλοι σιγά σιγά...
        Έπαιζα σοβαρότατα (εκτός από τον πρώτο αγώνα με Fei Long) και ναι, βελτιώθηκες αρκετά. Η μεγαλύτερη διαφορά από τα προηγούμενα matches είναι ότι, πέραν του ότι έχεις μάθει να συνδέεις επιθέσεις με super και ultra, με πίεζες αρκετά από κοντά και ενώ η cammy έχει την ταχύτητα και τις τεχνικές για να αντεπιτεθεί σε τέτοιες φάσεις, με τον Vega ένιωθα απίστευτα ανοιχτός στις επιθέσεις σου. Ε, κι ο Vega δεν αντέχει και πολλά, μερικές γερές επιθέσεις είναι αρκετές για να λήξουν το παιχνίδι γρήγορα. Μέχρι στιγμής πάντως με τόσους Ryu εδώ μέσα έχω μάθει να αντιμετωπίζω αρκετές καταστάσεις αλλά και πάλι το shoryuken του μου φαίνεται πολύ imba. Κόβει σχεδόν όλες τις επιθέσεις του Vega (απλές και μη) και είναι και πιο γρήγορο ακόμα και από light punch. Αν μετά από shoryuken ακολουθεί ο γνωστός συνδυασμός με super ή ultra το παιχνίδι είναι χαμένο.

Από σήμερα σκέφτομαι να δοκιμάσω και μερικούς άλλους αν και δε νομίζω να σταματήσω να παίζω Vega... Απλά έχω αρχίσει να βλέπω σοβαρά τα όρια των δυνατοτήτων του πλέον, πράγμα που μέχρι στιγμής ηθελημένα αγνοούσα καθώς το στιλ παιξίματος του με ικανοποιούσε σε βαθμό που να σκέφτομαι μόνο το πως θα βελτιωθώ με αυτά που μου προσφέρει σα χαρακτήρας. Θέλω να εξασκηθώ σε χαρακτήρες με δυνατότητα combos και κόλπα τύπου focus attack-cancel-chains me ultra κτλ γιατί βλέπω όλους τους Ryu εδώ μέσα (και στο σπίτι του Xeno lol) να κάνουν παπάδες και απλά μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο. Πρέπει να απομυθοποιήσω αυτό λοιπόν για αρχή και με το Vega είναι λίγο δύσκολο

Comment

• Ζηλεύω άπειρα, θέλω και εγώ να παίξω. Επόμενη αγορά θα είναι μία gold για να μπορώ να παίξω με τη μία Online. Το ένα από τα δύο pads λογικά θα το έχω μέχρι το τέλος της εβδομάδας... Ας πιάσω ξανά το FFT λοιπόν για να έχω χώρο και για άλλα παιχνίδια .

Comment

• Προσωπικά παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του και διαβάζω όλα τα posts. Αλλά δν έχω το sf4...και παίζω μόνο το 3rd Strike PS2...
            Πάντως αν ψήνεται και ο Burai να έρχεται μαζί μπορώ να έρχομαι κ εγώ --αν προφανώς είμαι ευπρόσδεκτος-- στα meeting να φάω κ εγώ καμία και να ίσως να ρίξω αν προλάβω lol!

Ζηλέυω που δν έχω :-/
            "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Ryu_gr, Sith:

Everybody else: :lovedance::lovedance::party: :w0000t:

Φίλε Sith αν εχεις όρεξη βάλε και εσυ 2df να παίξεις 3rd με μαχητές ανα τον κόσμο!!
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Originally posted by Ryu_gr View Post
                Φίλε Sith αν εχεις όρεξη βάλε και εσυ 2df να παίξεις 3rd με μαχητές ανα τον κόσμο!!
                Ντεν έκι αυτοκίνητο καρντιά μου...

Με λίγα λόγια βοήθησε με με αυτό που είπεςΤι πως που πότε κτλ
                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Originally posted by Sith Lord Bahamut View Post
                  Ντεν έκι αυτοκίνητο καρντιά μου...
                  Ε το θεούλη τι είπε!!

Μπες εδώ: http://2dfighter.com/

Comment

• Ξάδερφε δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά τουλάχιστον όταν θα έρχεσαι από εδώ θα παίζουμε επί ίσοις όροις.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Παιζει να βρεθουμε καμια μερα μεσα στη βδομαδα; Οσο φευγει ο μηνας μειωνονται και οι ευκαιριες που θα εχω για κατι τετοιο..
                      Υπολογιζα να κανω host μια μερα μεσα σε αυτο το ΠΣΚ αλλα κατι προεκυψε και δε θα μπορεσω.
                      Καμια αλλη επιλογη παιζει;

Αν οχι τουλαχιστον πειτε τι παιζει για online σκηνικα.
                      Sith τσεκαρε το 2df και ο,τι χρειαστεις ρωτα το στο σχετικο θεμα στο retro section.

Comment

• Σου έστειλα μνμ μέσω msn βασικά για το local που έλεγα. Δυστυχώς σε 5-10 λεπτά πρέπει να φύγω.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να περνάει από το PC το PS2 ή κάτι τέτοιο...
                          Αλλά το PS2 το έχω στην TV που είναι στην άλλη πλευρά του σπιτιού και να τραβήξω καλώδιο τόοοοοσα μέτρα δν παίζει δυστηχώς :-/

Comment

• Dude it's just an emulator.
                            Βαλε τον client, βρες το rom, κανε set up το pad σου, κανε port forwarding και τελος.

Comment

• Ωχ καλά...ό,τι να'ναι είμαι...thx

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                                Dude it's just an emulator.
                                Βαλε τον client, βρες το rom, κανε set up το pad σου, κανε port forwarding και τελος.
                                Ναι μωρέ απλά πράγματα Ντάξει όχι ότι είναι και τραγικά δύσκολο αλλά πρέπει να το ψάξεις λιγάκι, μην κοιτάς εμάς που ήμασταν ggpo-άδες.

Θα έκανα εγώ host μάγκες αλλά πρέπει να ανοίξω τη θύρα xbox360 στην τοπική διεύθυνση Αγ. Βαρβάρας 66 πρώτα. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!!! :phil:

Comment

Working...
                                X