Το ακούω πολύ συχνά αυτό με τους shotokans, το ότι είναι βαρετοί κλπ και δεν μου αρέσει καθόλου. Καλώς ή κακώς αυτούς γουστάρει το κοινό. Μην μας κάνετε να νιώθουμε άσχημα επειδή παίζουμε αυτούς που γουστάρουμε
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
-
Προσωπικά έπαιρνα Sagat από την αρχή που έπαιζα SF...και στο ΙΙΙ ανακάλυψα τον Akuma
Από εκεί και πέρα θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνω....με τον Zangief....γενικά θα ήθελα έναν τέτοιο χαρακτήρα να δοκιμάσω....βαρύ...αργό...με διαφορετικό στυλ από όλους τους άλλους...όχι τπτ το τρομερό...απλά να μάθω δυό τρεις κινήσεις Αν και όσο ξέρω ακόμα και αυτά είναι λούκια....και θα φάω πολύ ξύλο μέχρι να πάρω νίκη"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Εβγαλα και το 4ο της Viper το οποιο θελει 5 πραγματακια τα οποια τα εκανα οπως ακριβως τα ελεγε εξ' αρχης αλλα δε μου επαιρνε σωστο ενα input (burning kicks) και απορουσα γιατι.
Τελικα οχι απλα θελει burning kicks μετα απο ενα super jump cancel του ex seismo, αλλα θελει να βγουν ΑΜΕΣΩΣ μετα. Το combo δεν αλλαζει ουτως ή αλλως, δε μπορω να καταλαβω γιατι το καναν πιο strict απ ο,τι ειναι.
Το 5ο απλα το ειδα και εκλεισα την κονσολα, μα το θεο δε θελω να δοκιμασω καν. Απλα διαβαζοντας το τι θελει να κανω εφριξα και δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το επιχειρησω.
Comment
-
yea εγώ το προσπάθησα λίγο αλλά άστα να παν, με τον καιρό ίσως αν το προσπαθώ λίγο κάθε φορά ίσως προγραμματιστούν τα δάχτυλα όπως πρέπει και βγει.Το electric knuckle cancel μπερδεύει πολύ τα πράγματα...The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostΤο 5ο απλα το ειδα και εκλεισα την κονσολα, μα το θεο δε θελω να δοκιμασω καν. Απλα διαβαζοντας το τι θελει να κανω εφριξα και δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το επιχειρησω.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΧα και μετα μου λετε να παρω SFIV. Bad games are bad. Στειλ'το πισω και ζητα refund.
Τώρα ο πραγματικός λόγος που έκανα ποστ ... Ο Phoenix Wright και ο Many Calavera στην υπογραφή σου είναι απο το Scribblenauts ???? Αν ναι, κάνω pre-order ..
Comment
-
offtopic:
Δεν ειναι απ'το ιδο το game, υπαρχουν copyrights, ειναι δημιουργιες καποιων gaffers που πετυχα στο αντιστοιχο topic.
Comment
-
-
;;; Τί εννοείς ; :S
Βασικά πάει και το 5ο Viper Hard challenge
Το κόλπο είναι να διασπάσεις το challenge στα δύσκολα σημεία, να προπονήσεις αυτά τα σημεία και μετά να τα ενώσεις.
Εγώ π.χ. έκανα practice ξεχωριστά το {c.HP, thunder knuckle cancel, c.HP} και το {EX seismic hammer, high jump, heavy burning kick} και αφού "πήγαινε" το χέρι άνετα στις κινήσεις αυτές τις ένωσα.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Πήρα το εξής achievement.
Playing to Win - 50G
Win 10 ranked matches in a row.
Το αστείο ξέρετε ποιο είναι;Ότι οι 9 στους 10 ήταν Ryu,Ken,Akuma.Ο άλλος ήταν Sagat.
Ξέρω για σας δεν είναι τίποτα αλλά για ένα νουμπά όπως εγώ είναι μεγάλο κατόρθωμα.
Πάντως χάρηκα σήμερα γιατί αντιμετώπισα καλό M.Bison κι έναν άριστο Gen κάτι που δεν περίμενα με την καμία.
Πάντως βλέπω πως έχω βελτιωθεί κάπως.Έβαλα στο παιχνίδι μου μικρά απλά κόμπος,focus attacks,και λιγότερο εναέριο παίξιμο,κάτι που ήταν από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου.Carpe diem
Comment
-
Ακριβό ρε γμτ Άκου λέει "You save: £0.26 (1%)" Ουστ από δω ρε!! Μας κάνεται και χάρη! £0.26 ... Ευτυχώς στο T.E. stick έχει αξιοπρεπή "you save"
Προτιμώ να τα επενδύσω σε κάνα παιχνιδάκι αργότερα.
Στα trials τώρα έβγαλα και τα hard του Ken, ντάξει απαράδεκτο το 4ο. Μετά από HP Shoryuken θέλει πολύ γρήγορο FADC και μετά κατευθείαν MP shoryuken. Το FADC δεν έχει standard ταχύτητα εκτέλεσης, αν το κάνετε νευρικά, θα κερδίσετε πολίτιμα miliseconds απαραίτητα για να χτηπήσετε ψηλά στον αέρα τον Dan (αν κάνετε γρήγορα MP shoryuken) και να χτυπήσει επιτέλους αυτή η καταραμένη ultra. Για το MP shoryuken, μην πατήσετε το κουμπί "MP" κατά τη διάρκεια του animation του FADC (όταν δηλ. είναι κίτρινος ο Ken) αλλά αμέσως μόλις τελειώσει.
Το 5ο πολύ πιο εύκολο,(σαν stand alone trial παλουκάρα είναι αλλά μπροστά στο 4ο easy), άργησα να το κάνω επειδή είχα κουραστεί από το 4ο και είχα χάσει μέρος συγκέντρωσης. Αν το δοκίμαζα σε 2η προσπάθεια πιστεύω θα το είχα βγάλει σε κάνα τεταρτάκι.
Το κακό της ιστορίας είναι ότι έχασα πολύ χρόνο (θα μπορούσα άνετα να είχα δει μια ταινία ξέρω 'γω), το καλό είναι ότι αυτά τα trials σε σκληραγωγούν και μετά, θεωρητικά τουλάχιστον, τα άλλα φαίνονται πιο εύκολα.The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment