Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δυστυχώς Jedah το Virtua Fighter δεν στηρίζεται σε βασικούς μηχανισμούς που είναι σταθεροί για κάθε παίχτη γενικά. Κάθε χαρακτήρας έχει το Style του και εκεί βασίζεται η όλη ισορροπία του παιχνιδιού.

Για να το εξηγήσω καλύτερα το Street Fighter βασίζεται στα ίδια command input των χαρακτήρων γενικά άσχετα αν έχουν διαφορετικά properties μέσα στην μάχη, αυτό από την μια είναι καλό διότι είναι εύκολα προσβάσιμοι όλοι οι χαρακτήρες χωρίς μεγάλο learning curve από την άλλη περιορίζει των αριθμό των κινήσεων που έχει ο κάθε χαρακτήρας περιορίζοντας το guessing game βάζοντας το παιχνίδι σε μια νόρμα του πέτρα-ψαλίδι-χαρτι.

Το Virtua Fighter από την άλλη είναι 3D fighting που είναι υπερβολικά απαιτητικό και στηρίζεται κυρίως στο πόσο γνωρίζεις τον κεντρικό χαρακτήρα που παίζεις, που υπερτερεί πάντα διαφορετικά με το κάθε χαρακτήρα που έχει το παιχνίδι σε ένα πολύ βαθύ balance σύστημα. Παράδειγμα δεν μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις αμέσως με τον Akira ή τον Wolf αρχίζεις με πιο intermidate παίχτες όπως η Sarah ή ο Jacky και για ακόμα πιο αρχάριους τον Lau ή την Pai.

Το βασικό που θέλω να πω άμα θες να παίξεις VF είναι διάλεξε χαρακτήρα και πήγαινε αμέσως στο tutorial να μάθεις τα βασικά μέσα στο Training τα υπόλοιπα τα ανακαλύπτεις μέσα από το πως παίζεις, πάντως αν σε ενδιαφέρει για VF είμαστε αρκετά άτομα που ασχολούμαστε τώρα, αν έχεις το παιχνίδι ρίξε ένα μήνυμα στο Live.

Comment

• Εγώ προτείνω, αν το θές κι εσύ και οι mods, να γίνει unban το προηγούμενο account γιατί αυτό το Nick μου αρέσει λιγότερο απο το προηγούμενο. Αυτό βέβαια με την προυπόθεση ότι θέλεις να πάρεις στα σοβαρά αυτό το forum, γιατί πίστεψέ με έχει πολλά σοβαρά άτομα/θέματα εδω μέσα. Ότι έγινε έγινε, αφού ξαναγύρισες σημαίνει ότι κάτι βρίσκεις εδω μέσα. Αυτά σε ότι αφορά τον AkiraGR.

Τώρα να απαντήσω για τα tutorials. Στο KOF όντως αυτό που έχω ποστάρει είναι πολύ καλό αλλά δεν θα με χάλαγε οποιοδήποτε υλικό, καλό είναι να το έχουμε κάπου και γιατί όχι να γίνει και ομαδικό αφιέρωμα, που θα είναι φοβερή προσπάθεια για τα ελληνικά δεδομένα. Απλά έχοντας αγοράσει το XII είπα να του ρίξω μια καλύτερη ματιά.

Επίσης για το Virtua Fighter πάλι δεν θα με χάλαγε κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω πάρει την απόφαση να το μάθω, δεν γίνονται αυτά απο την μια μέρα στην άλλη. Μπορείς φυσικά να κάνεις ένα αφιέρωμα, πάλι με την βοήθεια ή όχι των υπολοίπων. Αν δώ κίνηση, 10-15 ευρώ κάνει για 360 τι έιχαμε, τι χάσαμε.

Με λίγα λόγια κάντε Post ότι χρήσιμο και το συμμαζεύουμε αναλόγως. Όλα ευπρόσδεκτα.
      Insert Coin

Comment

• Αλλα σε αλλο topic ετσι, ηδη ξεφυγαμε εδω....
        Do a barrel roll!

Comment

• Insert Coin

Comment

• Insert Coin

Comment

• Tι νόημα έχει αυτό το video???Μήπως αυτό που γίνεται στο τέλος???
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Δεν καταλαβαίνω την απορία σου. Σου δείχνει κάποια properties και τεχνικές του Akuma.
                Insert Coin

Comment

• Δίχνει την ultra του akuma για την ακρίβεια και ότι είναι άτρωτη σε focus attack μέχρι και super του ryu.Από κει και πέρα δεν κατάλαβα κάτι άλλο.Καλό θα ήταν να βλέπαμε ultra με ultra να δούμε τι γίνεται.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Τι εννοείς Ultra με Ultra;
                    Insert Coin

Comment

• Gia mia arxh deixnei oti h katw-dynath klwtsia tou Akuma einai setup gia thn Ultra tou.

Gia thn periptwsh pou o Ryu dialeksei na kanei Super, pou einai kai to mono pragma pou mporei na kanei punish ston Akuma apo katw-dynath se Raging Demon, kaneis delay to input tou Raging Demon kai pali nikaei o Akuma.

Epeita diefkrinizei ena kolpaki sto notation tou Raging Demon wste na vgenei poio grhgora.

Kai sto telos deixnei pws akoma kai sthn periptwsh pou o Ryu epileksei na akyrwsei to Focus me backdash (opou dinei invincibility frames sto SF4) to Raging Demon pali nikaei.

Gia na apanthsw sthn erwthsh tou Paixti, h Ultra tou Ryu einai poly poio argh apo thn Super tou, opote o Akuma tha nikouse kai xwris delayed Raging Demon.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Insert Coin

Comment

• Κλασσικά βιντεάκι με τα όλα του! Όλα αυτά όμως μόλις λίγους μήνες μετά το SFIV. Βγάζανε βιντεάκια πριν από το SFIV, ώστε να ανυπομονούμε και τώρα κάνουν το ίδιο, για να ξανα-ανυπομονήσουμε χωρίς να έχει περάσει καν 1 χρόνος. Νιώθω λίγο σαν μονάδα εκμετάλλευσης... Τώρα θα μου πεις, Ryu_gr, εσυ δεν παραπονιόσουν ότι δεν έβγαινε καινούργιο SF τόσα χρόνια, τι μιλάς τώρα;

Γουστάρω που στο βιντεάκι βαζει μουσική Final Fight στο Guy και γενικά στον καθένα την μουσική του. Guy χαλαρά θα μπει στη λίστα μου, ο Cody δεν μ' αρέσει που έχει ξεπέσει , τον προτιμούσα στην εποχή του Final Fight, να μου πεις τότε δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο, ήταν απλά άλλος ένας badass τύπος.
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Εν τω μεταξυ ερχεται Final Fight σε xbla/psn κι αναρωτιεμαι με τον Guy στο SF4 μηπως δουμε και κανενα νεο Final Fight 3D.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                              Εν τω μεταξυ ερχεται Final Fight σε xbla/psn κι αναρωτιεμαι με τον Guy στο SF4 μηπως δουμε και κανενα νεο Final Fight 3D.
                              Το θες και 3d εσυ
                              το Final Fight Streetwise το επαιξες ;
                              παντως θα γουσταρα απειρα να εβλεπα ενα sequel σε xbla/psn

Comment

• Αν βγει το πρώτο με 3D γραφικά, όπως νομίζω πως εννοεί και ο Rampo, μια χαρά θα είναι. Sequel χαλαρά μέσα! Γράφτο και στο ανάλογο thread να γουστάρουμε!
                                StreetWise forevah !
                                Πέρα από την πλάκα, παρά τα άπειρα τεχνικά προβλήματα και τη μούφα εξέλιξη του σεναρίου (σκάσανε μύτη ζομπάδες), είχε τις στιγμούλες του, π.χ. cage match με Hugo, Cammy κτλ., κλασσικές στιγμές ξύλου στο δρόμο, χρήση counters με αργή κίνηση, δυνατά ηχητικά εφέ (ΣΤΣΣΣ!!) και καλή μουσική. Δηλαδή μου χάρησε κάποιες στιγμές πώρωσης.
                                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...
                                X