Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανάλογα με το WT σου βγάζει κάποιους NPC

Σε Pure White WT(δηλαδή +90%) βγαίνει η "καλή μορφή του NPC ενώ σε Pure Black WT(-90%) To Black Phantom του NPC

Στον 4ο κόσμο όταν σου βγει αυτός ο NPC μπορείς να πάρεις μία κατάνα.Αυτός θα σου ζητήσει να του την δώσεις,μην το κάνεις!Και γενικά μην έχεις την κατάνα πάνω σου όταν φτάνεις κοντά του γιατί θα χρειαστεί να τον σκοτώσεις

Γενικά μπορείς να δεις τι παίζει με αυτόν εδώ

http://demonssouls.wikidot.com/satsuki

Comment

• Tα έγραφα και στο post μου ρε dope :

Το ζήτημα είναι ότι ανάλογα με το ποσοστό % ξεκλειδώνονται events, επηρεάζεται η δυσκολία στον κάθε κόσμο, καθώς και τα souls που σου δίνει ο κάθε εχθρός.
      Αυτό είναι και το θέμα με τα WT, ότι βρίσκεις νέα πράγματα και ξεκλειδώνονται μυστικά!

Comment

• Ok τώρα ξαναδιάβασα το post σου και κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσες σχετικά με WT και CT. Προφανώς το αγαλματάκι του χαρακτήρα μου φωτίζει γιατί βοήθησα σε soul form άλλους παίχτες και σκότωσα black phantoms. Θα ακολουθήσω πάντως τη συμβουλή σου και θα ασχοληθώ εκτενέστερα με αυτό όταν τελειώσω τα επίπεδα.

Να πω πάντως, ότι από τη στιγμή που έπαιξα με άλλους μου φάνηκε κάπως που γύρισα πάλι solo. Θα επιδιώξω να παίξω ότι επίπεδα μου έχουν απομείνει σε group σε soul form για να τα μάθω και ύστερα θα τα τερματίσω μόνος μου σε body. Συγκεκριμένα με βοήθησε πολύ το group στην 4-2 αφού έμαθα τις κακοτοπιές και τα χούγια του boss χωρίς απώλειες έτσι πήγα μετά μόνος μου και τον έφαγα.

Πίσω στο Nexus εμφανίστηκε νέος npc με φοβερά miracles. Πρέπει να φαρμάρω να ανεβάσω Faith, τα Heal και Evacuate που έχω equip δεν παίζει να τα αλλάξω για άλλα.

Τώρα έχω 1-3 που δεν έχω πατήσει ακόμα, την 2-2 που μάλλον με group θα την κάνω γιατί solo δεν τη πάλεψα, την 3-2 που δεν έχω δει ακόμα όπως και τις 4-3 και 5-2.
        sigpic

Comment

• Fire Spray άστο καλύτερα δε μου χρησίμευσε καθόλου... Soul Ray βοηθά αρκετά. Θα σε συμβούλευα αντί να δώσεις την Soul για fire spray να την κρατήσεις για να φτιάξεις αργότερα το Lava bow... Εγώ ο βλάκας έκανα το fire spray και δεν το χρειάστηκα καθόλου.
          Μπορεί να γίνομαι λίγο σπαστικός αλλά το Fire Spray είναι από τα καλύτερα μαγικά στο παιχνίδι, ίσως η καλύτερη fire επίθεση στο παιχνίδι. Επίσης, είναι η μόνη επίθεση στο παιχνίδι που γίνεται ενώ κινείσαι, ενώ έχει ίσως το καλύτερο damage/MP ratio. Παρόλα αυτά, λόγω της μικρής ζημιάς χρειάζεσαι αρκετά καλό Magic stat για να αξίζει τον κόπο. Το lava bow από την άλλη είναι και αυτό κορυφαίο όπλο (αν και δεν το χρησιμοποίησα ιδιαίτερα) επειδή σε κάθε βέλος που βαράς έχει και fire attribute και λόγω αυτού stun effect. Υπάρχει και η τρίτη επιλογή του Ignite που νομίζω πως δεν αξίζει τόσο. Γνώμη μου είναι αν δεν πας για μάγος να πάρεις το τόξο (δες και το wiki για τις περιγραφές). Το Soul Ray πάρ'το άφοβα. Αυτή η ψυχή μόνο αυτό το ξόρκι σου δίνει (ούτε άλλο ξόρκι ούτε όπλο). Είναι πολύ καλό ξόρκι, έχει το μεγαλύτερο range όλων και διαπερνά τους εχθρούς (αν είσαι σε ένα διάδρομο και έχει πολλούς εχθρούς στην ίδια ευθεία θα τους χτυπήσει όλους μέχρι κάποια απόσταση). Όμως κοστίζει 15ΜΡ, οπότε σε αυτή τη φάση αν δεις ότι τα πιο πολλά τέρατα πέφτουν με ένα soul arrow δεν αξίζει. Μάθε το πάντως, δε χάνεις τίποτα.
          Στην 4-2 πίστα εκεί που σε σπρώχνει ο "φίλος" και βρίσκεις τον παπά θα δεις πως ένα πτώμα με θησαυρό έχει μετακινηθεί τώρα που έχεις White World Tendency (θα δεις πως στο μενού η πέτρα του κόσμου έχει ένα έντονο κόκκινο χρώμα). Επίσης κάθε φορά που σκοτώνεις BP αυξάνεται και το Character Tendency (το άγαλμα του χαρακτήρα σου στο μενού γίνεται πιο φωτεινό).
          Παίζει για περισσότερα souls ένα spell Soul Thirst αν θυμάμαι καλά το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς μαζί με το Ring of Avarice. Ωστόσο η χρήση αυτών στρέφει το CT σου προς black αν δεν κάνω λάθος.
          Και το Silver Bracelet αυξάνει κατά 10% τις ψυχές (μόνο αν έχεις θηλυκό χαρακτήρα μπορείς να το φορέσεις). Το Soul Thirst είναι ξόρκι που αυξάνει τις ψυχές κατά 50% αλλά έχει μερικά σημαντικά μειονεκτήματα. Κοστίζει 200ΜΡ (το πιο ακριβό όλων), κρατάει μόνο 30 δευτερόλεπτα και χρειάζεται 3 spell slots. Επιπλέον, η ψυχή που σου δίνει αυτό το ξόρκι μπορεί να σου δώσει ένα πολύ πιο χρήσιμο ξόρκι και τον καλύτερο catalyst στο παιχνίδι (και ένα θαύμα το οποίο όμως είναι μάλλον άχρηστο, όπως και η πλειοψηφία των θαυμάτων). Κοινώς, don't bother.
          Edit:
          Πίσω στο Nexus εμφανίστηκε νέος npc με φοβερά miracles.
          LOL. Από όλα τα θαύματα μόνο 4 αξίζουν τον κόπο. Το ένα από αυτά είναι το Evacuate, το άλλο που σου έχει ήδη εμφανιστεί είναι το Second Chance (δυστυχώς χρησιμοποιεί την ίδια ψυχή που χρειάζεται για να ένα item-farming weapon).
          Edit2: Το Warding που μαθαίνεις με την ψυχή του 1-2 μάθε το άφοβα, είναι η μόνη επιλογή και είναι πολύ χρήσιμο. Δυστυχώς θέλει 2 spell slots...
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ωπ καλή φάση το Silver Bracelet. Θα κοιτάξω στο wiki να δω που πέφτει, female χαρακτήρα έχω.

To Soul Ray το έμαθα. Έμαθα και το cloaκ ανάθεμα κι αν το χρησιμοποιώ ποτέ, τσάμπα souls. Aφού λες ότι αξίζει και το Warding θα πάρω κι αυτό. Πρέπει να κοιτάξω στα πόσα Intelligence παίρνω τρίτο slot όμως. Τα miracles στις περιγραφές τουλάχιστον φαίνονται πολύ καλά. Τώρα αν δεν χρησιμεύουν τόσο δεν ξέρω.

Δεν παίζω ως μάγος. Φοράω τα Miridan's που έχω από την αρχή, κοινώς τενεκές που δεν κάνει dodge και σταθερά ασπίδα + one-handed.
            sigpic

Comment

• To Soul Ray το έμαθα. Έμαθα και το cloaκ ανάθεμα κι αν το χρησιμοποιώ ποτέ, τσάμπα souls. Aφού λες ότι αξίζει και το Warding θα πάρω κι αυτό. Πρέπει να κοιτάξω στα πόσα Intelligence παίρνω τρίτο slot όμως. Τα miracles στις περιγραφές τουλάχιστον φαίνονται πολύ καλά. Τώρα αν δεν χρησιμεύουν τόσο δεν ξέρω.
              Το cloak και γω δεν το χρησιμοποίησα ιδιαίτερα αφού είχα το Thief's Ring. Σιγά τα souls που ξόδεψες. Το πρόβλημα με τα περισσότερα miracles είναι πως είναι healing/curative. Όλα αυτά γίνονται εντελώς άχρηστα προς το τέλος που θα έχεις πάρα πολλά γρασίδια και Lotus (τα οποία είναι και πιο γρήγορα από θαύματα). Μετά έχεις άλλο ένα που όχι απλώς δεν είναι χρήσιμα αλλά μπορεί να είναι και εκνευριστικό για τον συμπαίκτη σου, ένα σαν το Cloak μα με υπερβολικά συγκεκριμένη χρήση και άλλο ένα που θεωρητικά μπορεί να είναι χρήσιμο αλλά κανείς δε χρησιμοποιεί γιατί υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. Λέγοντας αυτό, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να επενδύσεις σε faith. Μερικά από τα καλύτερα όπλα στο παιχνίδι είναι faith-based και ταιριάζουν στον τενεκέ χαρακτήρα.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το χαζό της υπόθεσης είναι πως δεν γουστάρω μια τους Paladin based χαρακτήρες και κατέληξα να παίζω Paladin
                sigpic

Comment

• 5-3 μου έμεινε και επιτέλους endgame.

Τελείωσα επιτέλους και με το Boletaria Palace aka 1-4 και τον Old King στην 1-1.( poison cloud και άγιος ο θεός για να τον σκοτώσω, το demonbrandt το πηρα μαχόμενος με soul ray και scrap spear) Στην 1-4 έφαγα επανειλημμένα τα μούτρα μου στη boss fight αλλά το πιο εκνευριστικό σημείο ήταν στο δράκο. Την πρώτη φορά είχα μαζί μου 150 βέλη και δεν έφτασαν οπότε επιστρατευσα και το soul ray. Αναλογιζόμενος, λανθασμένα όπως αποδείχτηκε, πως ο δράκος έφυγε επέστρεψα στο Nexus για να τον βρω στο ίδιο σημείο :kill: Εξοπλιζομαι με υπομονή και 300 βέλη και επαναλαμβάνω τη διαδικασία. Στη συνέχεια πάω να τον αντιμετωπίσω στο δεύτερο σημείο. Εκεί ήταν και ο Biorr. Βρίσκω ένα σημείο κοντά σε μια πολεμίστρα, βάζω και το water veil( αν και η fire breath στο συγκεκριμένο σημείο δε με πετύχαινε) και άρχισα τα soul arrow( προνόησα και είχα μαζί μου 99 fresh spice) Σε κάποια φάση τσιγκουνεύτηκα τα fresh spice και κάνω lock on με το τόξο... Ε αυτό ήταν. Όχι μόνο σκοτώθηκε ο Biorr ο οποίος από ότι φαίνεται απασχολούσε το παλιοερπετό αλλά χάρη στο ηλίθιο lock on βγήκα αυτόματα από τη θέση μου και με έκανε ψητή μπριζόλα.... Οπλίστηκα με όση υπομονή μου απέμεινε και αποφάσισα την τρίτη φορά να τον προσπεράσω με water veil etc και να πάω για boss fight. Ευτυχώς μπήκα στην πόρτα κάτω από το δράκο και παρατήρησα πως ήταν sweet spot Πάει κι αυτός...

Το ownage από τον False King δεν το περιγράφω τα έχουμε ζήσει όλοι. Poison Cloud εν τέλει μαζί με demonbrandt και evade.

Η 5-2 μου φάνηκε εύκολη όσον αφορά το boss fight. Είχα βέβαια εξοπλιστεί με 18 royal lotus( drop από τα περίεργα φυτά στο βάλτο) οπότε και η πίστα ήταν βατή. Ευτυχώς είχα σαν main weapon demonbrandt και dragon long sword+4 οπότε οι μάχες ήταν απλές.

Τώρα 99 soul lvl πλέον, κάθομαι και φαρμάρω και κάνω κάποια WT events όπως αυτό με τον Satsuki στην 4-1 και θα πάω και από την 5-3 σιγά σιγά να τελειώνω.

EDIT:
                  Δυστυχώς χάρη στις βλακείες της hol δεν έχω online οπότε αναγκαστικά πάω single player offline και έχω ξενερώσει λίγο...
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Καλά χθες έφαγα άπειρη ώρα στα tunnels της 2-2 και τα μηνύματα "I'm lost" μου φέρνανε απελπισία. Δεν μπορούσα να βρω την άκρη με τίποτα. Αφού ήμουν κάνα 2ωρο εκεί μέσα, ε σε κάποια στιγμή ψόφησα όταν έκανα μόντες να περάσω πάνω απ'τη λάβα μπας και έχει κανα κρυφό πέρασμα. Τότε μου κοψε και πήγα δεξιά αντί για αριστερά στην αρχή του επιπέδου και είδα άλλον παίχτη να κάνει βουτιές στο κενό!

Αργκκκ.... Οκ το boss εύκολο ήταν, από τη στιγμή που αποφάσισα ότι το bow είναι must τα πράγματα έγιναν λίγο πιο βατά.

Σειρά πήρε η 3-2, αρκετά βατή, super τα τερατάκια που πετούσαν soul items, αλλά το boss στο τέλος με παίδεψε πολύ. Το βγάλαμε με ένα άλλο παιδί σε co-op. Σήμερα σειρά θα πάρει η 5-2 και θα έχω βγάλει όλα τα 2α επίπεδα και των 5 κόσμων. Soul lvl 60 και για να ανεβάσω κάποιο stat θέλει πλέον 20κ+ souls oπότε πρέπει να βρω καλύτερο grind spot από την 4-2.

Aπό όπλα, έχω διαλέξει ένα σε κάθε κατηγορία και το κάνω upgrade. Από blunts π.χ. έχω πάει το Morning Star +6 και για +7 θέλει ένα Pure κάτι ενώ μου δίνει επιλογές να το αλλάξω τελείως, σε Moon Morning Star και Blessed Morning Star. Aνέβασα και το Intelligence έχοντας πλέον 3 slots και σκέφτομαι να ακολουθήσω τη συμβουλή του straier και να πάρω το Warding.

Mια διευκρίνηση.... Για να κάνω invade στο realm άλλου παίχτη πρέπει να είμαι σε body form και να κάνω use την black-eye stone....πού ακριβώς; Σε spots που έχουν αφήσει άλλοι παίχτες με την Blue-eye;
                    sigpic

Comment

• Πάντως εγώ πριν λίγο που έκανα το τελευταίο lvl up μου σε 101 πάλι την 4-2 προτίμησα. Από ότι έχω διαβάσει στο πρώτο playthrough βοηθά αρκετά. 7k souls σε 10-15 secs δεν είναι άσχημα νομίζω.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ω δε παιζω, εμένα μου δίνει 5.5κ souls Πρέπει να βρω το bracelet για το +10% στην 3-1, τη πρώτη φορά που το έκανα δεν το βρήκα κάπου. Εκτός κι αν το βρίσκεις σε τίποτα WT event οπότε χέσε μέσα
                        sigpic

Comment

• Mια διευκρίνηση.... Για να κάνω invade στο realm άλλου παίχτη πρέπει να είμαι σε body form και να κάνω use την black-eye stone....πού ακριβώς; Σε spots που έχουν αφήσει άλλοι παίχτες με την Blue-eye;
                          Πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι κάνοντας μία συγκεκριμένη επιλογή στο τέλος. Είναι τύπου light ή dark side επιλογή, αν κάνεις την dark side, παίρνεις το stone για να κάνεις invade σε άλλους. Ετσι θυμάμαι τουλάχιστον .

Comment

• Κάτσε ρε συ deus δεν έχεις το ring of Avarice από την 3-2 που σου δίνει 20% παραπάνω souls??

Comment

• Ναι το έχω, μα με αυτό μου δίνει 5.500 souls.
                              sigpic

Comment

• Σε θετικό WT παίρνεις λιγότερα souls, ο Burai λογικά θα έχει αρνητικό WT. Κι εγώ 5.500 έπαιρνα.

Comment

Working...
                                X