Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Loggo View Post
    Α και με τα χίλια στηρίζω την άποψη Jedah για 2D Zelda στο DS. Μόνο sprites τα χουμε πει αυτά!
    Γιατί;
    Όσο το PH ήταν στην 3/4 προοπτική το παιχνίδι ήταν πανέμορφο.
    Στα zoom ins, στα boss battles και στο sailing υπήρχε αρκετό pixelization, αλλά εξακολουθούσε να δείχνει υπέροχο.

Πιστεύω επίσης ότι είναι φανερό ότι ο βασικός λόγος που η ninty χρησιμοποίησε την cel shaded τεχνική στο πρώτο της DS Zelda είναι γιατί αφενός ήθελε 3D characters και αφετερού τα cel shaded είναι ικανά να διατηρήσουν την ομορφιά τους ακόμα και σε μία αδύναμη κονσόλα όπως το DS.

Comment

• Τα αγαπημένα μου zelda είναι τα ocarina of time και a link to the past.

Μου αρέσουν επίσης πάρα πολύ και τα minish cup,links awakening και το windwaker,αν και θεωρώ ότι το τελευταίο έχει αρκετά μειονεκτήματα ως παιχνίδι.Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και αισθητική,αλλά είναι υπερβολικά εύκολο,μικρό σε διάρκεια και έχει συνεχές backtracking που μπορεί να κουράσει.Προσωπικά το διασκέδασα και αγνόησα τα ελαττώματά του,αλλά ξέρω αρκετά άτομα που το παράτησαν.Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ,αλλά θεωρώ ότι πήγε την σειρά αρκετά βήματα πίσω.

Το twilight princess από την άλλη ήταν απογοητευτικό και προχειροφτιαγμένο και θεωρώ ότι είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σειράς.Ήταν υπερβολικά εύκολο,είχε τα πιο αδιάφορα και εύκολα boss fights της σειράς,ο κόσμος ήταν τεράστιος και άδειος και δεν είχε να κάνεις απολύτως τίποτα,δεν υπήρχε καθόλου αλληλεπίδραση με npcs και άλλα πολλά που δεν έχω όρεξη να γράωψ τώρα.Δεν είναι 'ασχημο παιχνίδι,απλά για τα δεδομένα της σειράς δεν είναι καλό.Ελπίζω σε ένα καλύτερο zelda για το wii.

Σε κάποια φάση να βάλω να παίξω το majoras mask.Έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους και θέλω πολύ να το δοκιμάσω.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

• Proswpika exw san agaphmena to Alink to the past kai fysika to Link's awakening, eideika to deftero exei to kalytero senario apola ta Zelda pou exw paiksei proswpika.
        tha hthela poly na ksanadoume Zelda san kai afta.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Α και με τα χίλια στηρίζω την άποψη Jedah για 2D Zelda στο DS. Μόνο sprites τα χουμε πει αυτά!
          Μια χαρά ήταν τα cel-shaded γραφικά στο DS. Από τα καλύτερα που έχω δει στην κονσόλα. Άλλωστε πριν 10 χρόνια παίζατε το Ocarina που φαίνεται πολύ χειρότερο (αχ αυτές οι νεράιδες-τρανσέξουαλ είχα χεστεί πάνω μου όταν τις πρωτοείδα), οπότε...
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το Phantom Hourglass όπως και το Spirit Tracks έχουν πιξελιασμένα textures ειδικά απο κοντά. Απο μακριά δεν είναι άσχημα, αλλά όχι όσο καλά θα ήταν με sprites.
            Insert Coin

Comment

• Originally posted by Ormion View Post
              Γιατί;
              Όσο το PH ήταν στην 3/4 προοπτική το παιχνίδι ήταν πανέμορφο.
              Originally posted by straier View Post
              Μια χαρά ήταν τα cel-shaded γραφικά στο DS. Από τα καλύτερα που έχω δει στην κονσόλα.
              Μα ναι, μια χαρά ήταν τα γραφικά του Phantom Hourglass, έστω κι αν ισχύει αυτό που λέει ο Jedah. Απλά συζητάγαμε μια μέρα στο chat με τα παιδιά, και καταλήξαμε στο ότι οι περισσότεροι, για διάφορους λόγους, θα θέλαμε περισσότερα sprites και λιγότερα πολύγωνα στο DS, αλλά προσωπικά και στο PSP. Ένα καλοδουλεμένο 2D Zelda στο DS θα έδειχνε πανέμορφο.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Και θα κόστιζε πολλά στην Nintendo να το φτιάξει. Οπότε φάε λίγα πολύγωνα και χαμηλης ανάλυσης textures για να χορτάσεις...
                Insert Coin

Comment

• Ειμαι κι εγω υπερ των 2Ds Ζελντα στο DS αφου η συγκεκριμενη τεχνικη εχει παρα πολλα θετικα και κυριως μπορει να κερδισει την επιεικια των χρηστων αφου δε θα ειναι το ιδιο απαιτητικοι με ενα αντιστοιχο 3D. Το να τονιζουν οι σχεδιαστες τις αδυναμιες του DS οπως σωστα παρατηρησε ο Jedah Με τα Pixel-ιασμενα textures δεν ειναι κι οτι καλυτερο αισθητικα.

Ομως, δεδομενων των δυνατοτητων του DS κι οτι δε μπορει να παραγει HD 2d sprites, εαν βγει 2D Ζελντα θα ειναι επιπεδου GBA με καλυτερους χρωματισμους. Χρειαζεται τετοιο τιτλο το DS, δεδομενου παλι οτι πλεον εχει γινει η μεταβαση στις 3 διαστασεις?

ΕΝΤΙΤ :

Το twilight princess από την άλλη ήταν απογοητευτικό και προχειροφτιαγμένο και θεωρώ ότι είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σειράς.Ήταν υπερβολικά εύκολο,είχε τα πιο αδιάφορα και εύκολα boss fights της σειράς,ο κόσμος ήταν τεράστιος και άδειος και δεν είχε να κάνεις απολύτως τίποτα,δεν υπήρχε καθόλου αλληλεπίδραση με npcs και άλλα πολλά που δεν έχω όρεξη να γράωψ τώρα.Δεν είναι 'ασχημο παιχνίδι,απλά για τα δεδομένα της σειράς δεν είναι καλό.Ελπίζω σε ένα καλύτερο zelda για το wii.
                  Deus ακριβως το αντιθετο απο αυτα που περιγραφεις ειναι το Majoras Mask που ως γνωστον το θεωρω το καλυτερο Zelda ever. Περα των αλλαγων του, δινει για πρωτη φορα υποσταση-πνοη στους NPCs με συγκινητικα καλη σκηνοθεσια και ρολους. Εαν αποφασισεις να το παιξεις ποτε, καντο σωστα. N64!! Ουτε το Wii, Ουτε οι emus μπορουν να αποδωσουν σωστα την εμπειρια του
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• 3d Zeldaσ ftw re!
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                      θα ειναι επιπεδου GBA με καλυτερους χρωματισμους. Χρειαζεται τετοιο τιτλο το DS, δεδομενου παλι οτι πλεον εχει γινει η μεταβαση στις 3 διαστασεις?
                      Αν είχε sprites επιπέδου Story of Thor 2 ή ακόμα και Alundra μια χαρά θα ήταν. Δεδομένου ότι το DS είναι ακόμα πιο ισχυρό, θα μπορούσαμε να δούμε ακόμα πιο λεπτομερή sprites. Ακόμα και σα τα προαναφερθέντα games να είναι ομως, μια χαρά θα ήταν. Προσωπικά το προτιμώ απ’ το 3D.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Αν και θα προκαλέσω την οργή πολλών εδώ μέσα θα το πω.
                        Αν και το Οκαρίνα θεωρείται η μεγάλη επανάσταση της σειράς, στην ουσία δεν είναι. Είναι ένα Link to the Past 3D. Είναι πιο σημαντικό παιχνίδι για τη βιομηχανία γενικά και την κληρονομιά των 3D μηχανισμών παρά για τη σειρά. Το Majora's είναι πολύ πιο τολμηρό.
                        Ένα καλοδουλεμένο 2D Zelda στο DS θα έδειχνε πανέμορφο.
                        Δε διαφωνώ αλλά τα 3D γραφικά βοηθούσαν στα cut-scenes. Εκεί που με ενόχλησαν τα 3D γραφικά ήταν στα FFIII-FFIV αλλά κυρίως λόγω artwork.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Αν είχε sprites επιπέδου Story of Thor 2 ή ακόμα και Alundra μια χαρά θα ήταν. Δεδομένου ότι το DS είναι ακόμα πιο ισχυρό, θα μπορούσαμε να δούμε ακόμα πιο λεπτομερή sprites. Ακόμα και σα τα προαναφερθέντα games να είναι ομως, μια χαρά θα ήταν. Προσωπικά το προτιμώ απ’ το 3D.
                          Den mporw na perigrapsw poso symfwnw me afta.
                          O Straier ta leei wraia epishs.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Και εγώ θα ήθελα 2D τίτλο Zelda (και ας περιέχει για άλλη μια φορά τις κλασσικές κοινοτυπίες των Ζelda, δε πειράζει) αλλά έχω την αίσθηση πως δε πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο..

Comment

• Καλά έγινε η μετάβαση στα φορητά.Αν είχαμε μείνει στα 2d δεν θα βλέπαμε την καινοτομία που βλέπουμε τώρα στα hourglass,spirit tracks.Το θέμα είναι ότι τα cell shaded να μην ταιριάζουν εν τέλη στο φορητό της nintendo.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Αν δεν ταιριαζουν τα cell shaded (που ειναι τεχνικως πιο απλη διαδικασια rendering με πολυ καλα αποτελεσματα), τοτε τι ειδους γραφικα ταιριαζουν στο DS;

Ρε, καταλαβετε το, για να ξαναβγει 2D Zelda θα πρεπει να γυρισει πισω ολοκληρη η σειρα. Θελει κανενας απο εσας να ξαναπαιξει το Link to the Past με αλλο ονομα; Καλυτερα ειναι να υπαρχει εξελιξη στους τροπους εξερευνησης και στους γριφους παρα στον τεχνικο τομεα.
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X