Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• shadow pm me please
    Carpe diem

Comment

• ...και ιδου το εξωφυλλο του νεου Metallica boyz and girlz!

υπεραπλουστατο, λες και ειναι fake, ομως ειναι αληθινο...

Comment

• Αυτό το εξώφυλλο μου δημιουργεί έναν έντονο συνειρμό... Θα προσπαθήσω να το πω έμμεσα.
        Το νέο εξώφυλλο των Kleftallica σέρνει καράβι...

Και τώρα κάποια νέα που ενδιαφέρουν μόνο εμένα φαντάζομαι...

Swedish thrashers THE HAUNTED have set "Versus" as the title of their new album, due late September via Century Media Records. The CD was recorded in part at PUK studio in Denmark with producer Tue Madsen (HEAVEN SHALL BURN, DARK TRANQUILLITY, MOONSPELL, etc), who previously worked with the group on its two most recent LPs, "rEVOLVEr" (2004) and "The Dead Eye" (2006).[/b]
        In the darkest corner of my mind, I see a boy with a crooked smile...

Comment

• Πολύ cheesy μου φαίνεται...
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• αλλόκοτο εξώφυλλο,αλλά μικρή σημασία έχει.μακάρι να βγει καλός ο δίσκος.
            Carpe diem

Comment

• ...και ιδου το εξωφυλλο του νεου Metallica boyz and girlz!

υπεραπλουστατο, λες και ειναι fake, ομως ειναι αληθινο...
              [/b]

Ρε βγάλτε το με ένα λευκό εξώφυλλο και απλά το logo του group και το όνομα του δίσκου...
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αυτό το εξώφυλλο μου δημιουργεί έναν έντονο συνειρμό... Θα προσπαθήσω να το πω έμμεσα.
                Το νέο εξώφυλλο των Kleftallica σέρνει καράβι...[/b]
                ειναι επειδη αυτος ο δισκος απο τι φαινεται θα εχει πολυ βαθος...

Comment

• άσπρο φόντο σε Metallica cd=Fail

Only good thing...the old killerfucking logo :metal:

Comment

• Ε όχι και fail...Θα αποτίσουν και φόρο τιμής στους Diamond Head,που τους οφείλουν πολλά τόσο αυτοί,όσο και οι Megadeth.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ε όχι και fail...Θα αποτίσουν και φόρο τιμής στους Diamond Head,που τους οφείλουν πολλά τόσο αυτοί,όσο και οι Megadeth.
                      [/b]
                      Fail είναι...The White Album,it sound so pussy

Το καλύτερο θα ήταν ένας μαγνήτης να αποροφφά κεραυνούς,φόρος τιμής στο Ride

Comment

• Fail είναι...The White Album,it sound so pussy[/b]

Αν μετά από επανειλημμένες ακροάσεις στο προαναφερθέν-aka lightning to the nations-δεν αλλάξεις άποψη θα αλλάξω nickname.

Άλλο λευκό φόντο με το logo και τον τίτλο και άλλο σκέτο λευκό...Φέρετρο μαγνήτης=fail

Αυτό με τους κεραυνούς-μαγνήτες πάντως ήταν εύστοχο.

Comment

• παρτε και tracklist του νεου Metallica:

01. That Was Just Your Life
                          02. The End Of The Line
                          03. Broken, Beat & Scarred
                          04. The Day That Never Comes
                          05. All Nightmare Long
                          06. Cyanide
                          07. The Unforgiven III
                          08. The Judas Kiss
                          09. Suicide & Redemption
                          10. My Apocalypse

Comment

• Άντε να δούμε...Σεπτέμβρης έρχεται σιγά σιγά!

Τώρα τελευταία άκουσα τους Έλληνες W.E.B.Πολύ καλοί μου φάνηκαν,ωραία riffs με λιγάκι άγαρμπα φωνητικά που δεν είναι πολύ του στυλ μου άλλα οκ μια χαρά κάθονται.Μπράβο στα παιδιά!

Comment

• τους ξερω τους W.E.B. κι ο vocalist τους με nickname Darkface ειναι αρκετα γνωστο μελος του Vampirefreaks. απ'το πρωτο ειχα ακουσει ελαχιστα κομματια, αρκετα καλη παραγωγη αν και μου φανηκε σαν αλλος ενας κλωνος-band των Cradle of Filth. ειναι ηδη γνωστοι στα κοριτσακια που γουσταρουν αυτο το ειδος παντως.

οσον αφορα το νεο Metallica, ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω το The Unforgiven III...

Comment

• Δεν ξερω για σας αλλα το tracklist μου θυμήζει λίγο τα νεα ιμο συγκροτηματα (βλ. My Chemical Romance).

Οσο για τον νινι σερνει καραβι, εμενα μου θυμίζει.... εχμ "λερωμένο" πρωκτό.
                                "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Working...
                                X