Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε το τελευταίο post του travis. Αυτό που θέλει να πει είναι ότι, ανεξάρτητα από την ποιότητα του αφιερώματος (αντικειμενικά είναι άρτιο), του λείπει η ψυχή. Μένεις σε αντικειμενικά γεγονότα, σε πράγματα που διάβασες και σε γνώσεις που σου δόθηκαν μέσω της μελέτης. Αν είχες τερματίσει πολλά Zelda θα έγραφες ένα άρθρο με παρόμοιο στυλ, δηλαδή αναφορά σε ιστορικά γεγονότα κτλ, αλλά με διαφορετικό ύφος. Αυτό το ύφος αναζητάει ο travis και δεν το βρίσκει, ένα ύφος που θα προσέδιδε το κάτι παραπάνω στο αφιέρωμα. Δε βρίσκω κάτι αρνητικό σε αυτό που λέει, νομίζω μάλιστα ότι αστειεύεται στην αρχή με την αναφορά σε ορθογραφικά λάθη, χλευάζει πιο συγκεκριμένα την προηγούμενή του στάση.Αν κάνω λάθος, kick me. Είναι αυτό που λέει και ο Raphael:
Και με αυτό συμφωνώ 101%. Τα The Legend of Zelda είναι παιχνίδια που μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις για αυτά και να τα κρίνεις μόνο εαν τα έχεις τερματίσει. Με αυτήν τη βασική έλλειψη, ένα αφιέρωμα, ανεξαρτήτως του περιεχομένου του που διέπεται από μία αντικειμενικότητα, δεν έχει το ύφος που σε κάθε κείμενο είναι απαραίτητο, ώστε να ξεχωρίσει και να κάνει μεγαλύτερη αίσθηση. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς, για να μην πάει η επίθεση μόνο στον travis, που θα ήθελαν αυτό το κάτι παραπάνω. Κι εγώ έχω αυτό το παράπονο, το κείμενο σου δε ξεχωρίζει από τα κείμενα της Wikipedia που είναι αυστηρή και πολλές φορές αδιάφορη αναφορά ιστορικών στοιχείων. Ενδιαφέροντα στοιχεία μεν, αλλά κάτι λείπει... Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, φαίνεται ότι δεν ξέρεις για πολλά από τα παιχνίδια που μιλάς και φαίνεται ότι τα στοιχεία τα έχεις συλλέξει από κάπου, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό (εμένα δε με ενδιαφέρει).
Αυτά και ελπίζω να μην τα πάρεις σαν προσωπική επίθεση.
απλά θα ήταν πιο μεστό και φροντισμένο αν είχες παίξει τα παιχνίδια πρώτα, ή κάποια απο τα σημαντικότερα. Αν τα είχες ολοκληρώσει εννοώ.
Και με αυτό συμφωνώ 101%. Τα The Legend of Zelda είναι παιχνίδια που μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις για αυτά και να τα κρίνεις μόνο εαν τα έχεις τερματίσει. Με αυτήν τη βασική έλλειψη, ένα αφιέρωμα, ανεξαρτήτως του περιεχομένου του που διέπεται από μία αντικειμενικότητα, δεν έχει το ύφος που σε κάθε κείμενο είναι απαραίτητο, ώστε να ξεχωρίσει και να κάνει μεγαλύτερη αίσθηση. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς, για να μην πάει η επίθεση μόνο στον travis, που θα ήθελαν αυτό το κάτι παραπάνω. Κι εγώ έχω αυτό το παράπονο, το κείμενο σου δε ξεχωρίζει από τα κείμενα της Wikipedia που είναι αυστηρή και πολλές φορές αδιάφορη αναφορά ιστορικών στοιχείων. Ενδιαφέροντα στοιχεία μεν, αλλά κάτι λείπει... Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, φαίνεται ότι δεν ξέρεις για πολλά από τα παιχνίδια που μιλάς και φαίνεται ότι τα στοιχεία τα έχεις συλλέξει από κάπου, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό (εμένα δε με ενδιαφέρει).
Αυτά και ελπίζω να μην τα πάρεις σαν προσωπική επίθεση.
Comment