Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Είμαι μέσα στον Πύργο που πας για να συναντήσεις τον taurus και λέω "Δεν πάω στο υπόγειο πριν περάσω την ομίχλη". Ε, πηγαίνω κι εγώ χαλαρώ, υποψιασμένος ότι κάτι κακό θα μου την πέσει. Κατεβαίνω, κατεβαίνω, κατεβαίνω, ξαφνικά βλέπω ένα τέρας με μία βαριά να τρέχει κατά πάνω μου. Λέω στον εαυτό μου "Δε θα χαλαστείς τώρα από αυτό, run for your life". Τρέχω τρέχω τρέχω κι ακούω από τα πίσω ηχεία να με πλησιάζει (surround sound λέμε, άλλη αίσθηση ). Όσο πλησίαζε, τόσο πιο δυνατά τον άκουγα. Το τρέξιμο που έριξα και το άγχος που τράβηξα δεν περιγράφονται .
Α ρε, μου έλειψαν αυτά .
Κατέβηκες κάτω και σε περίμενε ο Havelaras? Δυνατός αλλά με αυτό το δοντόσπαθο που κρατάει είναι πιο αργός κι από τον θάνατο. Κάνε του 2 backstabs αν τον παλέψεις και θα τον στείλεις στο καναβάτσο. Όταν έφτασα κάτω και τον βρήκα τυχαία φόραγα την πανοπλία του. Πολύ imitation ο τυπάς.
YES! Σκότωσα τα gargoyles και τώρα περιφέρομαι ασκόπως στον κόσμο, μπας και βρω κανένα μυστικό, ή το μέρος από το οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να συνεχίσω.
Χτεσινό σκηνικό: αφότου σκότωσα τα gargoyles, αποφασίζω να κατέβω τον πύργο στον οποίο πολεμάς τον Taurus demon για να αντιμετωπίσω το τέρας στο οποίο αναφέρεται ο Ren στο παραπάνω post. Κατεβαίνω, κατεβαίνω, κατεβαίνω και ξαφνικά ακούω έναν πολύ απαλό ήχο από πίσω. Κοκαλώνω! Λέω "Κάτσε ρε συ, υποτίθεται ότι πέρα από αυτό το τέρας δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ". Τελικά ήταν κάποιος που χτυπούσε την πόρτα κι όχι ήχος από τα πίσω ηχεία . Long story short, δεν κατάφερα να αντιμετωπίσω το τέρας επειδή είχα επισκέψεις xD .
Έχω κάνει τόσο μεγάλη πρόοδο από τότε που έγραψα τελευταία φορά, που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Για να σας δώσω μία ιδέα, βρίσκομαι στις 30 ώρες και έχω περάσει (φαντάζομαι) το μισό Anor Londo. Συγκεκριμένα, έχω φτάσει στο σημείο που ανεβαίνεις ένα πολύ στενό ανοιχτό διάδρομο με δύο τοξότες δεξιά κι αριστέρα να σε χτυπάνε με βέλη. Προφανώς κι έχασα πάρα πολλές φορές σε αυτό το σημείο, οπότε αποφάσισα να επιστρέψω σε προηγούμενες περιοχές και να εξερευνήσω λίγο για τυχόν πράγματα που έχω χάσει.
Προφανώς λοιπόν ανακάλυψα πόσα κρυφά σημεία με (υποθέτω) προαιρετικές περιοχές, όπως το δεύτερο κομμάτι του δάσους, τις κατακόμβες και το μέρος από το οποίο ξεκίνησε η περιπέτεια. Είπα να επισκεφτώ το τελευταίο πρώτα, μιας και τα άλλα δύο μου φάνηκαν λίγο δύσκολα για το level μου.
Talking about level, είμαι 50 και δίνω περισσότερη βαρύτητα σε endurance, dexterity και strength. Ο εξοπλισμός μου ως τώρα ήταν κυρίως ελαφρύς, ώστε να μπορώ να κάνω γρήγορο dodge, αλλά όταν πήρα την black armour είπα να δοκιμάσω να παίξω με αυτήν και το Iaito +5, εξοπλίζοντας το Havel's ring. Σα συμπληρωματικό όπλο έχω το pyromancy, αν και κατά κύριο λόγο παίζω με Melee. Δεν έχω χρησιμοποιήσει bow παρά μόνο για να κόψω την ουρά του δράκου και να συλλέξω το drake sword.
Με covenants και online δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αλλά θέλω σιγά σιγά να μπω στο κλίμα. Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε συμβουλή ή πρόταση, μιας κι αισθάνομαι ότι όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα όπλα και τα covenants, οπως και με τα κρυφά events, μου διαφεύγουν τελείως. Αποφάσισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ και τον επίσημο οδηγό που είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησε ο τίτλος κι έμεινε στη βιβλιοθήκη ως τώρα.
Έχω κάνει τόσο μεγάλη πρόοδο από τότε που έγραψα τελευταία φορά, που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Για να σας δώσω μία ιδέα, βρίσκομαι στις 30 ώρες και έχω περάσει (φαντάζομαι) το μισό Anor Londo. Συγκεκριμένα, έχω φτάσει στο σημείο που ανεβαίνεις ένα πολύ στενό ανοιχτό διάδρομο με δύο τοξότες δεξιά κι αριστέρα να σε χτυπάνε με βέλη.
Αυτο ειναι το πρωτο βασικο σημειο που καταλαβαινεις οτι οι δημιουργοι σε τρολαρουν Υπαρχουν αρκετοι τορποι για να το βγαλεις και με ασφαλεια αλλα γενικα οι πρωτες φορες (οι αρκετες πρωτες φορες ) δινουν πολυ πονο και παρανοια. Btw περιμενω τις εντυπωσεις σου οταν φτασεις στο level μετα τα catacombs (tomb of giants-speaking about pain )...
Με covenants και online δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αλλά θέλω σιγά σιγά να μπω στο κλίμα. Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε συμβουλή ή πρόταση, μιας κι αισθάνομαι ότι όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα όπλα και τα covenants, οπως και με τα κρυφά events, μου διαφεύγουν τελείως. Αποφάσισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ και τον επίσημο οδηγό που είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησε ο τίτλος κι έμεινε στη βιβλιοθήκη ως τώρα.
Για τα covenants οτι θελησεις εδω ειμαστε, προς το παρον θα πω μονο πως αν μπεις σε καποιο covenant, αν δεν εχεις καταλαβει ακριβως περι τινος προκειται (και σκοπευεις να βγεις ξερω γω συντομα) μην αρχισεις να δινεις τα αντικειμενα που σου ζηταει, η ιδεα ειναι οτι τα covenants ζητουν καποια αντικειμενα που ενισχυουν τα bonds μαζι τους (πχ +1, +2 κλπ) δινοντας σου καποια καλουδια, αν εσυ βγεις καποια στιγμη ο counter του bond πηγαινει στο μηδεν και πρεπει να αρχισεις απο την αρχη αν εχεις σκοπο να φτασεις το final rank του covenant και να παρεις το τελικο αντικειμενο που σου δινει (πχ το final rank του covenant ειναι +5 και εσυ κανεις abandon στο +3, αν θελησεις να ξαναμπεις προκειμενου να παρεις το αντικειμενο που σου δινει στο +5, ξεκινας απο 0 και οχι απο +3). Επισης αν μπεις σε μια covenant και την βαρεθεις, αν θελησεις να μπεις σε καποια αλλη πρεπει να πας πρωτα στον Oswalt (νομιζω ετσι τον λενε, ειναι ο τυπος στoν πυργο που χτυπας το πρωτο καμπαναριο) να του το πεις διοτι αν το κανεις χυμα το παιχνιδι θεωρει οτι εχεις ''αμαρτησει'' και πρεπει να πληρωσεις souls για να παρεις αφεση.
Τα covenants επι της ουσιας να ξερεις οτι αποτελουν το role playing structure του παιχνιδιου με βαση ομως τα δυτικα προτυπα. Καθε covenant σου δινει ενα ρολο απεναντι στο συμπαν αλλα και την κοινοτητα του παιχνιδιου. Στην πραξη ειναι δομες που οριοθετουν το online play ειτε co-op ειτε pvp. Ετσι αναλογα με το ρολο που διαλεγεις, μπορει να καταληξεις να βοηθας αλλους παικτες, να προστατευεις καποιες περιοχες απο τους invaders, να τιμωρεις παικτες που εχουν σκοτωσει npcs στο παιχνιδι τους, να κανεις invade σε αλλους παικτες με σκοπο να τους κλεψεις το humanity κλπ. Αυτα πανω κατω και οταν με το καλο μπεις σε περισσοτερο βαθος, οτι απορια εχεις εδω ειμαστε
Αυτο ειναι το πρωτο βασικο σημειο που καταλαβαινεις οτι οι δημιουργοι σε τρολαρουν Υπαρχουν αρκετοι τορποι για να το βγαλεις και με ασφαλεια αλλα γενικα οι πρωτες φορες (οι αρκετες πρωτες φορες ) δινουν πολυ πονο και παρανοια. Btw περιμενω τις εντυπωσεις σου οταν φτασεις στο level μετα τα catacombs (tomb of giants-speaking about pain )...
Θα έλεγα και οι τρίτες και τέταρτες φορές πάλι δύσκολες είναι. Το Tomb of the Giants σε καμία περίπτωση δεν το βάζω στο ίδιο επίπεδο, άσε που μπορείς να κάνεις skip το περισσότερο.
Τα covenants ναι κατά βάση σχετίζονται με online play αν και τώρα που ξεκίνησες δεν ξέρω τι παίζει. Υπάρχει τρόπος πάντως να πάρεις τα rewards και παίζοντας offline.
Το Iaito έχε υπόψιν σου πως είναι καθαρά Dex weapon. Ασπίδα προτείνω την πολύ καλή και ελαφριά Eagle Shield, απλά δεν έχει 100% physical damage reduction. To Pyromancy λέει πάρα πολύ και δεν εξαρτάται από stats οπότε όποτε μπορείς κάνε το upgrade. Ομοίως και τα lightning και fire weapons. Lightning weapons θα μπορέσεις να φτιάξεις σύντομα.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Το ξέρω αυτό που λες για το Iaito, για αυτό και το χρησιμοποιώ. Το πήγα +10 σήμερα και γενικότερα από ότι κατάλαβα είναι αρκετά ασφαλές να ανεβάζεις τα όπλα μέχρι ένα επίπεδο, μιας κι από εκεί και ύστερα απαιτείται να παρέχεις σπανιότερα αντικείμενα. Titanite chunks αγοράζεις, οπότε μέχρι το +5 είναι ακίνδυνο, δεν παρατήρησα όμως αν μπορείς να προμηθευτείς από κάπου huge titanite chunk ή όπως αλλιώς λέγεται το αντικείμενο για να τα φτάσεις σε +10.
Η ασπίδα που χρησιμοποιώ είναι η Grass Crest Shield. Δεν έχει το καλύτερο stability, αλλά τα υπόλοιπα στατιστικά της είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ο κύριος λόγος που την προτιμάω είναι για το γρήγορο stamina regeneration. Μιας και παίζω κυρίως με dexterity, dodge και πολλαπλά χτυπήματα με το Iaito (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή), με βολεύει πάρα πολύ.
Σκότωσα το δράκο ζόμπι στο Valley of the Drakes και τώρα μάλλον θα προχωρήσω στο δάσος. Μου είπε ο Laharl οτι βρίσκεις ένα πολύ ωραίο covenant Και μιας και, κουτσά στραβά, καλύπτω μεγάλες αποστάσεις μέσα στο δάσος, λέω να το εξερευνήσω όλο. Είναι και μία καλή ευκαιρία για να πάρω πολλές ψυχές και να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου ακόμα περισσότερο, κυρίως για να πειραματιστώ με την όλη διαδικασία.
nooto αυτό διέκρινα κι εγώ σε αυτό το σημείο, έντονη διάθεση για trolling . Σε θέμα level design δίνουν μαθήματα, οπότε μάλλον συνειδητά έστησαν έτσι αυτό το σημείο, παρά από αμέλεια. Πάντως ενώ έπαιζα, μιλούσα με τον Laharl (είχα γυρίσει το iPad στην τηλεόραση ώστε να βλέπει) και μου περιέγραφε επακριβώς τι πρέπει να κάνω, μπας και το περάσω. Στην αρχή τον πήρα λίγο στην πλακα, του έλεγα "Έλα μωρέ, οι τοξότες για γέλια είναι, ένα δύο χτυπήματα και ψόφησαν." Αυτός συνέχισε να ωρυεται και να υπερβάλλει, τονίζοντας ότι πρέπει να τρέχω με σηκωμένη την ασπίδα, να μη χασομεράω, να μη σταματήσω ούτε στιγμή να κοιτάξω πίσω και μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα, θόρυβος στα αυτιά μου, κυριολεκτικά... μέχρι που έφτασα στον ιππότη στα δεξιά και συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται για τον τυπικό zombie archer που στέκεσαι μπροστά του και γελάς, αλλά για τον fully-armoured 2m tall bad-ass knight που σου δίνει μία σφαλιάρα και αλλάζεις πλευρό. WTF λέω ρε, μας δουλεύουν; Αυτοί ούτε step back κάνουν όταν τους βαράς, ούτε κωλώνουν στο να σε αρχίσουν στο ξυλίκι. Ε προφανώς πήρα πόδι από το περβάζι .
Κλείνοντας, ορίστε μερικές φωτογραφίες από την PC εκδοση με τα mods:
nooto αυτό διέκρινα κι εγώ σε αυτό το σημείο, έντονη διάθεση για trolling . Σε θέμα level design δίνουν μαθήματα, οπότε μάλλον συνειδητά έστησαν έτσι αυτό το σημείο, παρά από αμέλεια. Πάντως ενώ έπαιζα, μιλούσα με τον Laharl (είχα γυρίσει το iPad στην τηλεόραση ώστε να βλέπει) και μου περιέγραφε επακριβώς τι πρέπει να κάνω, μπας και το περάσω. Στην αρχή τον πήρα λίγο στην πλακα, του έλεγα "Έλα μωρέ, οι τοξότες για γέλια είναι, ένα δύο χτυπήματα και ψόφησαν." Αυτός συνέχισε να ωρυεται και να υπερβάλλει, τονίζοντας ότι πρέπει να τρέχω με σηκωμένη την ασπίδα, να μη χασομεράω, να μη σταματήσω ούτε στιγμή να κοιτάξω πίσω και μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα, θόρυβος στα αυτιά μου, κυριολεκτικά... μέχρι που έφτασα στον ιππότη στα δεξιά και συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται για τον τυπικό zombie archer που στέκεσαι μπροστά του και γελάς, αλλά για τον fully-armoured 2m tall bad-ass knight που σου δίνει μία σφαλιάρα και αλλάζεις πλευρό. WTF λέω ρε, μας δουλεύουν; Αυτοί ούτε step back κάνουν όταν τους βαράς, ούτε κωλώνουν στο να σε αρχίσουν στο ξυλίκι. Ε προφανώς πήρα πόδι από το περβάζι .
Χαχαχαχαχαχαχαχα ναι και εκει ειναι και το καλο, οτι σαφως και εχει γινει συνειδητα. Το συγκεκριμενο game εχει απο τα καλυτερα level designs ever, θα δεις και εσυ στην πορεια το ποσο εξυπνα ειναι τα shortcuts, πως το ενα επιπεδο συνδεεται με το αλλο (και πολλα απο αυτα στη συνεχεια μεταξυ τους) και πως αυτο υλοποιειται και οπτικα οπου θα καταλαβεις οτι πραγματα που εβλεπες στο φοντο καποιων επιπεδων, ειναι τελικα levels που θα επισκεπτεις αργοτερα (και οχι με γραμμικο τροπο κατι που σου δινει και αισθηση πανω στη γεωμετρια του Lordran). Αυτη τη μαεστρια δεν την εχω δει DSII (κυριως διοτι σε αυτο μοιαζει πιο πολυ με το Demon's οπου λογω των teleports καθαιρει την αναγκη για δομη interconnected shortcuts ανα τα levels). Βtw εχεις προσεξει οτι ενω στο Undead Burg κλπ ειναι μερα, το Dark Root Garden εχει μονιμα νυχτα? Time is distorted in Lordran. Epic is epic!!
Η ασπίδα που χρησιμοποιώ είναι η Grass Crest Shield. Δεν έχει το καλύτερο stability, αλλά τα υπόλοιπα στατιστικά της είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ο κύριος λόγος που την προτιμάω είναι για το γρήγορο stamina regeneration. Μιας και παίζω κυρίως με dexterity, dodge και πολλαπλά χτυπήματα με το Iaito (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή), με βολεύει πάρα πολύ.
Αυτη η ασπιδα ηταν η αγαπημενη μου αλλα αρκετα αργοτερα σε NG+ (νομιζω στο πρωτο playthrough δεν την ειχα χρησιμοποιησει καθολου) λογω βαρους και stamina regen. Για παιχτες που θελουν αμυνα και παιζουν με bolcks υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες αλλα προσωπικα απο ενα σημειο και μετα επαιζα 2 handed και με rolls οποτε το regen ηταν καλο bonus για τετοια playstyles (το effect μενει και οταν την εχεις στην πλατη) με την ασπιδα να κατεβαινει στο αριστερο χερι μονο σε extreme περιστασεις ειτε solo ειτε pvp. Με αυτον τον τροπο εχεις ενα δαχτυλιδι κενο για κατι διαφορετικο απο stamina regen ή ακομα μπορεις να την παιξεις με cloranthy ring (αντιστοιχη λειτουργια) που το effect γινεται stuck και ειναι godlike στους dex χαρακτηρες (ή και σε μαγους με light εξοπλισμο και με moonlight greatsword).
Η PC εκδοση ειναι πανεμορφη (και στις εικονες σου και οταν την ειχα δει απο κοντα σε pc φιλου -με durante mod-) .
Σε PvP είναι από τις κορυφαίες ασπίδες αν όχι η κορυφαία, αν μάλιστα παίζεις 2-handed είναι μονόδρομος. Για magic build δεν είναι φοβερά χρήσιμη πάντως, μην ξεχνάς πως η μαγεία δεν τρώει stamina στο πρώτο dark souls.
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Yep, αυτό που λες για τη γεωμετρία του Lordran είναι κάτι που με εκπλήσσει κάθε φορά που ανοίγω μία νέα περιοχή και συνειδητοποιώ πώς συνδέεται με τις προηγούμενες. Φοβερή αίσθηση ενότητας, που κάνει την περιπλάνηση ακόμα πιο απολαυστική.
Στα της προόδου μου, έφτασα στο boss του Darkroot Gardens, αλλά δεν μπόρεσα να το σκοτώσω (ούτε ένα χτύπημα δεν του κατάφερα), οπότε είπα να επιστρέψω στο Anor Londo. Πέρασα το επίμαχο σημείο με την πρώτη (parry+riposte) και έφτασα μέχρι το Boss, ανοίγοντας όλα τα shortcuts και εξερευνώντας όλα τα μονοπάτια και τα μυστικά δωμάτια. Το Boss μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο, αλλά με λίγη υπομονή και προσοχή πιστεύω ότι βγαίνει. Αναβάθμισα και το +10 Iaito σε Lightning Iaito .
Φοβερό βάθος αυτό το παιχνίδι, όσο περισσότερο το προχωράω, τόσο περισσότερα πράγματα ξεκλειδώνονται, ενώ συνειδητοποίω ότι η παραμικρή λεπτομέρεια συνδέεται με κάτι άλλο. 34 ώρες ως τώρα, level 56 και δε με βλέπω να το τερματίζω πριν τις 60-70.
Στα της προόδου μου, έφτασα στο boss του Darkroot Gardens, αλλά δεν μπόρεσα να το σκοτώσω (ούτε ένα χτύπημα δεν του κατάφερα), οπότε είπα να επιστρέψω στο Anor Londo.
Σε ποιο από τα δύο;
Πέρασα το επίμαχο σημείο με την πρώτη (parry+riposte)
Σε ποιο σημείο αναφέρεσαι; Στους τοξότες; Νομίζω το δύσκολο είναι να τους φτάσεις, όχι να τους σκοτώσεις...
Αναβάθμισα και το +10 Iaito σε Lightning Iaito .
Το μόνο κακό είναι πως δεν είναι χρήσιμο στη μάχη του Anor Londo.
Originally posted by 丹野
Παίδες αυτό ο κόκκινος ο δρακούλης που φυλάει τη γέφυρα του παραποτάμου πεθαίνει με τον κλασσικό τρόπο ή πρέπει να του βαράς την ουρά με βέλη και κάποια στιγμή χαζεύει και ψοφάει. Έχω δοκιμάσει κάμποσες φορές να τον παλέψω στα ίσα και με κάνει hot dog.
Μιλάς για το Dark Souls I ή ΙΙ; Νόμιζα ότι εσύ το είχες ξεκοκαλίσει το πρώτο, για αυτό ρωτάω. Αν αναφέρεσαι στο πρώτο πάντως, εγώ την ουρά του έκοψα μόνο και μετά έγινε Λούης, παρόλο που κάπου διάβασα ότι τον πετυχαίνεις ξανά σε κάποιο σημείο.
Straier, δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως και τις 5 φορές που προσπάθησα το σημείο κατάφερα να πλησιάσω τον δεξιό ιππότη, ο οποίος όμως απλά με έσφαζε ή με έριχνε στο κενό .
Σχετικά με το boss του Darkroot Garden, στο δεύτερο αναφερόμουν, στο Great Grey Wolf. Αν δεν μπορούσα να σκοτώσω την Moonlight Butterfly καλύτερα να έβαζα να παίξω κανένα Barbie game .
Μιλάω για το πρώτο. Ναι, το έχω λιώσει το παιχνιδάκι αλλά δεν έχω φάει ποτέ τον Νοσφιστή με melee επιθέσεις.
Ο Great Grey Wolf πέφτει πολύ εύκολα με tank χαρακτήρες. Με μια καλή ασπίδα και καλό poise τον στέλνεις στο καναβάτσο ακόμα και σε plus+++++++. Με agile, dexterity builds δεν δοκίμασα ποτέ. Πάντα σαν χελώνας έπαιζα με την ασπιδάρα μου όρθια σαν το θυμιατό του Παπά και περίμενα να κάνει ο αντίπαλος κίνηση πρώτα και μετά εγώ τλχ. στο multiplayer και στα μεγάλα bosses.
Για τους ιππότες στην Anor Londo έριχνα κάτι καντήλια τις πρώτες φορές μέχρι να τους περάσω όπου την επόμενη κάτι κάνανε εκεί πέρα και πέφτανε στο κενό.
Evans θέλω να σε δω τι θα κάνεις με τον Bed of Chaos. Εσείς οι υπόλοιποι τσιμουδιά...
Πλάκα πλάκα πρέπει να συνεχίσω λίγο τον deprived χαρακτήρα μου. Αυτό το ρόπαλο που κρατάει δεν χαρίζει κάστανο.
Straier, δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως και τις 5 φορές που προσπάθησα το σημείο κατάφερα να πλησιάσω τον δεξιό ιππότη, ο οποίος όμως απλά με έσφαζε ή με έριχνε στο κενό .
Reposte ειναι like o boss φαση παντως που το περασες, δουλευεις με αυτα τα mechanics ανετα τοσο νωρις? Εγω τα δουλεψα παρα πολυ στην πορεια αλλα ακομα δεν θα ελεγα οτι τα κατεχω perfectly (το τελικο boss πχ δεν εχω καταφερει να το βγαλω ακομα με full parry-reposte στρατηγικη). Το πιο συνηθες σε αυτο το σημειο (για πρωτο playthrough) ειναι οταν φτασεις να κανεις backtrack στην λεπτη γεφυρα, αυτος σε ακολουθει στην ευθεια που ενωνει τα 2 σημεια μεταξυ σας και πεφτει στο κενο λογω της διαγωνιου. Ο δευτερος στη συνεχεια ειναι πιο straightforward. Μπορεις επισης να παιξεις τον δεξια ιπποτη απο μακρια με poison arrows, αυτος νομιζω ειναι ο πιο safe τροπος αν και ακομα και ετσι μπορεις να την παθεις αν δεν προσεξεις. Παντως και εγω πολλες φορες καταφερνα να τους φτασω και εχανα στη συνεχεια
Evans θέλω να σε δω τι θα κάνεις με τον Bed of Chaos. Εσείς οι υπόλοιποι τσιμουδιά...
Χαλαρα το χειροτερο σημειο του παιχνιδιου Παντα μου σπαει τα νευρα και ποτε δεν εχω καταφερει να το βγαλω με την πρωτη. Θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι και το μονο flawed-κακοσχεδιασμενο σημειο του παιχνιδιου, ενταξει ειπαμε ok αλλα το συγκεκριμενο ειναι too much
Σχετικά με το boss του Darkroot Garden, στο δεύτερο αναφερόμουν, στο Great Grey Wolf. Αν δεν μπορούσα να σκοτώσω την Moonlight Butterfly καλύτερα να έβαζα να παίξω κανένα Barbie game .
Evans η edition σου εχει το dlc by default νομιζω, ο sif ειναι απο τους σημαντικοτερους χαρακτηρες του παιχνιδιου, δωσε βαση σε αυτη τη μαχη. Ποσο τελειο αυτο το game
Μιλάω για το πρώτο. Ναι, το έχω λιώσει το παιχνιδάκι αλλά δεν έχω φάει ποτέ τον Νοσφιστή με melee επιθέσεις.
O πρωτος δρακος (αν εννοεις αυτο) βγαινει και με melee
Comment