Announcement

Collapse
No announcement yet.

Braid

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...Αυτό ακριβώς είπαμε και εμείς. Διάβασε πιο πάνω

Άρα είμαστε same level noobs
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

Δίκιο έχεις, πήδηξα μερικά ποστς (γι'αυτό και δεν κατάλαβα σε ποιο μήνυμα αναφερόταν ο Έβανς). Θα ορκιζόμουν ότι δεν ήταν εκεί τα ενδιάμεσα ποστς πριν μια ώρα. :Ρ
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Μετα το Braid... Mario Galaxy 2. οκ ειναι φοβερο παιχνιδι το Braid το χω πει πολλες φορες αλλα μηπως το υπερθεοποιουμε;
        Do a barrel roll!

Comment

Όχι .

Comment

Ηταν ρητορικο το ερωτημα, δεν τιθεται θεμα αρνητικης απαντησης
            Do a barrel roll!

Comment

Το έχετε παρακάνει με το Braid. Δεν πλησιάζει καν τα καλά παιχνίδια των τελευταίων ετών.
              Insert Coin

Comment

Enraged Evans response in 5, 4, 3 ....
                Do a barrel roll!

Comment

Τουλαχιστον Jedah εγω θελω να ξερω ποσο επαιξες το Braid και που το εφτασες.

Comment

Εγώ ολοκλήρωσα το ντέμο και έμεινα άφωνος. Είναι απλά ιδιοφυιές. Ό,τι πιο ξεχωριστό έχω παίξει ποτέ μου.
                    Δεν το συγκρίνω άμεσα με άλλα καλά παιχνίδια που έπαιξα τελευταία, όπως είναι το ODST ή το RE5, αυτά είναι σαν ενέσεις στεροειδούς, το Braid είναι κάτι τόσο ανάλαφρο μα και τόσο βαρύ και βαθυστόχαστο. Δε μιλάω για υπόθεση και μηνύματα και νοήματα, μιλάω καθαρά για το gameplay. Όσο λίγο τέλος πάντων πρόλαβα να παίξω.

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                      το Braid είναι κάτι τόσο ανάλαφρο μα και τόσο βαρύ και βαθυστόχαστο.
                      Όταν ακούς κάποιον να αναφέρεται έτσι ακριβώς για ένα παιχνίδι, καταλαβαίνεις αμέσως ότι το παιχνίδι έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα.

Xeno δεν πρόκειται να αγοτάσω ένα παιχνίδι που δεν μου αρέσει καθόλου, μόνο και μόνο για να βγώ και να πώ το τελειωσα άρα μετράει η αποψή μου.
                      Έπαιξα το demo, έχω βαρεθεί να διαβάζω για αυτό γενικολογίες και αοριστολογίες, και απλά θεωρώ σεβαστό να αρέσει, αλλά τελείως ανάρμοστο να αντιμετωπίζεται σαν την δευτέρα παρουσία στο gaming. Ήμαρτον δηλαδή...
                      Insert Coin

Comment

Απαντα και σε αυτο που ρωτησα κι εγω.

Comment

Jedah εντάξει στη συγκεκριμένη περίπτωση καλύτερα να κρατάς τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Ξέρεις ότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλεσεις και να εκνευρίσεις και μάλλον αυτό θέλεις να κάνεις βέβαια.

Comment

Για ποιό λόγο τα θέλω αυτά δεν μας είπες. Αφού διαβάζεις το μυαλό των άλλων, μάλλον μπορείς να απαντήσεις και σε αυτό.

Κοιτάξτε που καταλήγει κάθε συζήτηση αντικειμενικής ανάλυσης του παιχνιδιού: http://forum.insomnia.ac/viewtopic.php?t=2675
                            Insert Coin

Comment

Mπορώ να δεχτώ πως ίσως οι απόψεις μας φαντάζουν υπερβολικές. Ωστόσο είναι θέμα τι αρέσει στον καθένα. Προσωπικά λατρεύω τόσο τα πιο arcade games( όπως κι ο Jedah) όσο και κάθε τι που είναι διαφορετικό( Portal, Braid) Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί πρέπει να κρίνουμε τα πάντα με ένα μέτρο.

Οι μηχανισμοί του Braid, σαν puzzle/platformer είναι αρτιότατοι. Και ακόμη αρτιότεροι γίνονται γιατί συνάδουν απόλυτα με το story και την αισθητική. Δεν είναι απαραίτητο ένα game να αρέσει σε όλους. Προσωπικά αν και αναγνωρίζω την αξία του Baldur's Gate ποτέ δεν κατάφερα- για ένα σωρό λόγους- να ασχοληθώ. Όσο παράλογο όμως ρε συ Jedah φαίνεται το ότι υπεραναλύουμε ένα απλό game, άλλο τόσο παράλογο φαίνεται σε μένα, ένα άτομο όπως εσύ που έχει παίξει games και έχει σεβαστή άποψη, να εκφράζεται αρνητικά μόνο μέσω του demo( for the record το ίδιο έκανα κι εγώ)
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Δεν είπα ότι το υπεραναλύετε αλλά το ότι το αντιμετωπίζεται πιο θετικά από όσο πρέπει. Αν το Braid είναι τόσο καλό πια, τι να πούνε τίτλοι όπως το Mario Galaxy, το Halo 3, το Street Fighter IV;
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X