Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δίκιο έχεις, πήδηξα μερικά ποστς (γι'αυτό και δεν κατάλαβα σε ποιο μήνυμα αναφερόταν ο Έβανς). Θα ορκιζόμουν ότι δεν ήταν εκεί τα ενδιάμεσα ποστς πριν μια ώρα. :Ρ
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Εγώ ολοκλήρωσα το ντέμο και έμεινα άφωνος. Είναι απλά ιδιοφυιές. Ό,τι πιο ξεχωριστό έχω παίξει ποτέ μου.
Δεν το συγκρίνω άμεσα με άλλα καλά παιχνίδια που έπαιξα τελευταία, όπως είναι το ODST ή το RE5, αυτά είναι σαν ενέσεις στεροειδούς, το Braid είναι κάτι τόσο ανάλαφρο μα και τόσο βαρύ και βαθυστόχαστο. Δε μιλάω για υπόθεση και μηνύματα και νοήματα, μιλάω καθαρά για το gameplay. Όσο λίγο τέλος πάντων πρόλαβα να παίξω.
το Braid είναι κάτι τόσο ανάλαφρο μα και τόσο βαρύ και βαθυστόχαστο.
Όταν ακούς κάποιον να αναφέρεται έτσι ακριβώς για ένα παιχνίδι, καταλαβαίνεις αμέσως ότι το παιχνίδι έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα.
Xeno δεν πρόκειται να αγοτάσω ένα παιχνίδι που δεν μου αρέσει καθόλου, μόνο και μόνο για να βγώ και να πώ το τελειωσα άρα μετράει η αποψή μου.
Έπαιξα το demo, έχω βαρεθεί να διαβάζω για αυτό γενικολογίες και αοριστολογίες, και απλά θεωρώ σεβαστό να αρέσει, αλλά τελείως ανάρμοστο να αντιμετωπίζεται σαν την δευτέρα παρουσία στο gaming. Ήμαρτον δηλαδή...
Jedah εντάξει στη συγκεκριμένη περίπτωση καλύτερα να κρατάς τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Ξέρεις ότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλεσεις και να εκνευρίσεις και μάλλον αυτό θέλεις να κάνεις βέβαια.
Mπορώ να δεχτώ πως ίσως οι απόψεις μας φαντάζουν υπερβολικές. Ωστόσο είναι θέμα τι αρέσει στον καθένα. Προσωπικά λατρεύω τόσο τα πιο arcade games( όπως κι ο Jedah) όσο και κάθε τι που είναι διαφορετικό( Portal, Braid) Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί πρέπει να κρίνουμε τα πάντα με ένα μέτρο.
Οι μηχανισμοί του Braid, σαν puzzle/platformer είναι αρτιότατοι. Και ακόμη αρτιότεροι γίνονται γιατί συνάδουν απόλυτα με το story και την αισθητική. Δεν είναι απαραίτητο ένα game να αρέσει σε όλους. Προσωπικά αν και αναγνωρίζω την αξία του Baldur's Gate ποτέ δεν κατάφερα- για ένα σωρό λόγους- να ασχοληθώ. Όσο παράλογο όμως ρε συ Jedah φαίνεται το ότι υπεραναλύουμε ένα απλό game, άλλο τόσο παράλογο φαίνεται σε μένα, ένα άτομο όπως εσύ που έχει παίξει games και έχει σεβαστή άποψη, να εκφράζεται αρνητικά μόνο μέσω του demo( for the record το ίδιο έκανα κι εγώ)
Δεν είπα ότι το υπεραναλύετε αλλά το ότι το αντιμετωπίζεται πιο θετικά από όσο πρέπει. Αν το Braid είναι τόσο καλό πια, τι να πούνε τίτλοι όπως το Mario Galaxy, το Halo 3, το Street Fighter IV;
Comment