Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Τελικά δε με βάζει πάντα σε παιχνίδι άλλου, τα fails υπάρχουν και πάλι αλλά το θέμα είναι ότι μετά από 2-3 προσπάθειες (ίσως και με την πρώτη) θα μπω και θα παίξω.

    Προχώρησα πολύ το 3-1 και είμαι πολύ spooked . Τέλος πάντων, burai ψήνεσαι να σε σφάξω 2-3 φορές για να πέσει το CT μου; Άκυρη πρόταση μάλλον (:xp αλλά θέλω να δοκιμάσω κάποια πράγματα. Φυσικά είσαι ελεύθερος κι εσύ να σφάξεις εμένα αν θέλεις να πέσει το CT σου για να ανοίξουν κάποιοι δρόμοι.

    Σήμερα μόνο μάζεψα 30k souls. Αυτά είναι ρε γμτ, επιτέλους βρίσκω και πάλι ενδιαφέρον. Βέβαια το μυαλό μου είναι ακόμα κολλημένο στο Uncharted 2...

    Comment


    • #77
      Πρώτον μικρέ και αδαή Evans αποκλείεται να με σφάξεις γιατί σε έχω άνετα( προς το παρόν δλδ γιατί για ένα 2ήμερο το άφησα το άθλημα)

      Δεύτερον δε νομίζω να γίνεται να παίξεις επιλεκτικά PvP... Όταν σου συμβεί πάντως, θα βλαστημάς. Η μάχη μπορεί να πάρει αρκετή ώρα και γενικά είναι πολύ προβληματική ειδικά αν υπάρχει και lag... Βέβαια αν συμβεί ενώ με έχεις κάνει summon θα δοκιμάσει την οργή μας. Aν σου επιτεθεί black phantom κάνεις summon μέχρι δύο ή 3 blue, δε θυμάμαι. ;)

      EDIT:
      3-1 rulez... Ειδικά το boss.

      EDIT 2:
      Επιτέλους το απολαμβάνεις όπως πρέπει το game. Ήταν απλό τελικά και έψαχνα ένα σωρό πράγματα στο net. Πάντως με το maintenance κάτι έγινε σε θέματα σταθερότητας.

      Τελικά δε με βάζει πάντα σε παιχνίδι άλλου, τα fails υπάρχουν και πάλι αλλά το θέμα είναι ότι μετά από 2-3 προσπάθειες (ίσως και με την πρώτη) θα μπω και θα παίξω.
      Δεν είναι λάθος δικό σου. Απλά ο host αποφασίζει να τερματίσει τη σύνδεση σου και σε διώχνει. Αν σπαστείς άνετα πατάς select και μπορείς να τον κάνεις rate.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

      Comment


      • #78
        Ουστ :xp: .

        Αρνητικό CT παίρνεις όταν σφάζεις τον host που σε φώναξε, επομένως θα με κάνεις summon και θα κάτσεις να σε σφάξω . ΟΚ ακούγεται ακραίο, αλλά είναι ο πιο εύκολος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να κατεβάσουμε το CT μας. Το ανέβασμα είναι ζόρικο, πρέπει να σφάξεις black phantoms που στην πέφτουν και αυτό δεν κανονίζεται τόσο εύκολα.

        Που θα με πεις και αδαή :xp: .

        Comment


        • #79
          Xα χα... Γιατί ρε εκείνο το βράδυ με τις μπύρες πηγαινοέρχονταν η έκφραση

          Αν είναι έτσι np ρε. Το κανονίζουμε και το ανεβοκατεβάζουμε κατά το δοκούν το CT. Αύριο απο πρωί μέχρι απόγευμα είμαι μέσα για ό,τι θες( demon's souls και uncharted )

          ΕDIT:
          Τώρα με σένα και bart πάει για τερματισμό το game, δεν το συζητώ
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • #80
            Παίδες αν γίνεται να παίξουμε και οι τρεις μαζί , γουστάρω άπειρα...
            Εγώ να πω την αμαρτία μου ξενερώνω από το γεγονός ότι το προχοράω πάρα πολύ αργά παρόλο που παίζω πολλές ώρες.Έχω περάσει αμέτρητες φορές από την 1-1 για να farmaρω souls , εάν μαζί σας γίνει πιο διασκεδαστική και πιο ''εύκολη'' η συγκομιδή των souls τότε ας κανονίσουμε κάτι μαζί ASAP

            Comment


            • #81
              Γιατί απλά δεν παίζεις καμία άλλη πίστα; Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα να χαρώ λίγο τα ιδιαίτερα στοιχεία του παιχνιδιού, τι νόημα έχει να παίξεις co-op με εμάς, ενώ είσαι ακόμα τόσο αρχή; Πέραν όλων αυτών, πρέπει να έχεις διαφορά από 10 level και κάτω για να παίξεις με κάποιον άλλον. Εγώ είμαι 38 και ο Burai 45-φεύγα, οπότε μάλλον έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.

              Comment


              • #82
                Παίξαμε ένα co-op με τον Evans στην 3-1. Εντάξει δεν προσέφερα και πολλά, ουσιαστικά μόνο το boss fight του είχε μείνει- και θα το είχες καταφέρει μια χαρά και μόνος σου. Το θέμα είναι πως μου άρεσε. Ειδικα οι Octopus Heads ήταν γελοίοι... Paralyze τον ένα και ο άλλος τους καθάριζε με ευκολία. Θέλω κι άλλο... Aν θες σε κάνω summon σε καμμιά άλλη να βγάλουμε και περισσότερα souls

                Έπαιξα στη συνέχεια για λίγο souls farming. Τελικά κατέληξα να παίξω την 4-1, που την είχα φτάσει μέχρι τη μέση και την τελειωσα. Εντάξει πλέον είμαι πεπεισμένος πως η σειρά είναι 1-1, 1-2, 2-1, 2-2, 2-3( κακώς την έπαιξα μετά την 3-1 ήταν πολύ εύκολη), 3-1 και μετά 4-1. Ανάμεσα σε 3-1 και 4-1 έπαιξα την 3-2 αλλά ούτως ή άλλως μιλάμε για μια σχετικα δύσκολη boss fight. Το 4-1 boss μου φάνηκε υπερβολικά εύκολο αν και η stage θέλει πολλή προσοχή. Βρήκα και δύο rings( regenerator και graverobber's) που βοηθούν αρκετά. 53lvl και με τη βούλα
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • #83
                  Τέλος η 3-3. Έφτασα αισίως soul level 73 και συνεχίζω. Νίκησα και το πρώτο black phantom στην 4-2- δίνει καλό CT πάντως, +30% white από όσο είδα. Να είναι καλά το scraping spear που καταστρέφει τον εξοπλισμό του αντιπάλου. Xρησιμοποιούσε fire spells αλλά είχα την purple flame shield και από σύμπτωση( ήμουν στον flamelurker προηγουμένως) το ring of flame resistance. Μου εδωσε και 10000 souls η νίκη.

                  Επίσης παρατήρησα πως είναι πολύ πιθανό να σε κάνει summon ένας άλλος παίκτης σαν blue phantom και να είναι σε επόμενο game cycle. Έπαιξα χθες τον Flamelurker και μου έδωσε 11000 souls. Βέβαια σαν το 4-2 για να κερδίζεις souls δεν υπάρχει τίποτα. :bleh:

                  Άντε σιγά σιγά εκτός απροόπτου τελειώνω το πρώτο game cycle. Μου έχουν μείνει το 5ο stage, τα 4-2, 4-3 και τα 1-3, 1-4. Στον πρώτο κόσμο έχω >50% WT( white πάντα) οπότε αν νικήσω 1-3,1-4 φτάνει το 90% οπότε θα δω λογικά και το event στα execution grounds.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                  Comment


                  • #84
                    Mετά από πολύ καιρό γράφω ξανά σε αυτό το topic (για να τα ακούω μόνος μου, lol).

                    Έπιασα ξανά το παιχνίδι μετά το platinum στο Uncharted 2. Ήμουν 3-2, το τελείωσα, πήγα 4-1, το έβγαλα και αυτό και τώρα είμαι στο τέλος του 4-2. Το 4-2 το έπαιξα 2 φορές, αλλά πάντα στο τέλος γυρνούσα στο archstone, γιατί κουβαλούσα πολλές δεκάδες χιλιάδες souls και φοβόμουν τον major demon . Την επόμενη φορά που θα το βάλω θα το τελειώσω (λογικά).

                    Εχω εξοπλισμένη την πανοπλια του Yurt (Gloom Armor). Αν ο Yurt σας πέσει στο κενό, κάντε quit και load το profile σας και θα εμφανιστεί η πανοπλία στο σημείο που ήταν φυλακισμένος. Εμένα μου συνέβη και φοβήθηκα ότι θα την χάσω, αλλά την πήρα με τον παραπάνω τρόπο.

                    Όταν τελειώσω το 4-2 θα ασχοληθώ λίγο με weapon upgrades και θα ψάξω να βρω κανά καινούριο εξοπλισμό. Θα πειραματιστώ κι όλας με τα CT/ WT για να ανοίξω κανά event, να δω τι παίζει και με αυτόν το μηχανισμό.

                    Πάντως το 4-2 είναι πολύ εύκολο leveling, αρκεί να μάθεις λίγο να παίζεις την πίστα. Αν είσαι λίγο βιαστικός, μπορείς σε ένα τέταρτο να μαζέψεις γύρω στις 25000 souls. Μία φορά έφτασα κοντά στο τέλος με 30k, με έσφαξαν, έπαιξα ξανά μέχρι εκεί για να πάρω πίσω τις χαμένες ψυχές και στην πορεία μάζεψα άλλες 27k. Αποτέλεσμα: 57k souls και εγώ να είμαι μέσα στο άγχος .

                    54 soul level και συνεχίζω σταθερά. 34 ώρες ως τώρα...

                    Κάποια στιγμή θα γράψω και το build του χαρακτήρα μου.

                    Ο Bart από ότι βλέπω το παράτησε το παιχνίδι. Ο Burai λείπει στα ξένα, άντε να το ξεκινήσει ο songoku να μιλάω με κανέναν :xp: .

                    Comment


                    • #85
                      Λοιπον εκανα μια πρωτη βολτα στο παιχνιδι, αλλα δοκιμαστικα πιο πολυ για να το δω λιγο. Anyway τελειωνω το uncharted στο crushing μεσα στη βδομαδα και λογικα θα το αρχισω επιτελους κανονικα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω (επειδη εχω φοβηθει λιγο με τα περι δυσκολιας) ειναι πoιο class μου προτεινετε...Υπαρχει περιπτωση να διαλεξω κατι που θα μου προκαλεσει προβληματα στο μελλον? Να πω οτι ο δοκιμαστικος χαρακτηρας που εφτιαξα ηταν wanderer.

                      Comment


                      • #86
                        Κι εγώ wanderer έφτιαξα, αλλά δεν έχει κανένα νόημα με τι θα ξεκινήσεις, επηρεάζονται μόνο τα αρχικά σου στατιστικά. Με το που περάσεις το 1-1 θα μπορείς να ανεβάσεις τα levels σου, οπότε κάνεις ό,τι θέλεις. Εγώ θα πρότεινα πάντως Royalty, επειδή ξεκινάει με silver catalyst και με fragrant ring, αντικείμενα που αργείς (το ένα λίγο, το άλλο πολύ) να τα βρεις στο παιχνίδι. Το soul level σου βέβαια είναι μόλις 1, αλλά ΟΚ αυτό διορθώνεται εύκολα και σχετικά γρήγορα.

                        BTW αυτά που ακούγονται για τη δυσκολία του μη σε τρομάζουν. Θα το μάθεις και θα το παίζεις άνετα από ένα σημείο και μετά. Σίγουρα υπάρχουν τα ζόρικα (και τα πολύ ζόρικα) σημεία του, σε γενικές γραμμές όμως θα την παλέψεις και θα τα καταφέρεις.

                        Αντε καλό ξεκίνημα . Θα σε βοηθήσω στην αρχή αν θέλεις, να ανεβάσουμε μερικά levels γρήγορα για να πειραματιστείς.

                        Comment


                        • #87
                          Ωραιος, thanks για τις πληροφοριες. Για τη δυσκολια με καθησυχασες λιγο γιατι το ειχα παρει απο φοβο. Το ξεκιναω λοιπον απο βδομαδα και μιλαμε λογικα και απο psn;).

                          Comment


                          • #88
                            Ας γράψω και εγώ επιτέλους εδώ

                            Εγώ βασικά άρχισα με Mage και δεν το έχω μετανιώσει.Αρχίζει με ένα ικανοποιητικό Soul level,έχει και 2 spells και έναν wooden catalyst.Κυρίως βοηθά διότι αρκετά bosses τις θέλουνε τις magic επιθέσεις για να σφαχτούνε.

                            Αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία με τι θα αρχίσεις,αυτό είναι αλήθεια

                            Εγώ έιμαι γύρω στα 60 soul level και έχω τελειώσει 1-1,1-2,2-1,2-2,2-3,3-1,3-2,4-1,4-2

                            Έχω White WT στον 2,3,4 κόσμο και είχα μέχρι πρότεινος Black στον 1.Έχω κάνει τα events και λογικά τώρα θα πάω για σφαξίδι Primevil Demon στα 2,3,4(btw,ΜΗΝ κάνετε Pure White στον 4,δεν έχει πραγματικά τίποτα)

                            Εντάξει ότι και να πω για το game είναι λίγο.Για εμένα μπορεί και να είναι GOTY (αν και δεν έπαιξα uncharted 2,σε λίγες μέρες θα γίνει και αυτό).Όλα τα λεφτά είναι η ατμόσφαιρά του,οι καταπληκτικοί κόσμοι του(πέραν του 2:xpκαι φυσικά η ΩΡΑΙΑ του δυσκολία

                            Το 1-3 ΠΟΣΟ βάρβαρο μπορεί να ήταν σε Pure Black ρε συ Evans?Μιλάμε εκεί που σου κολλούσαν οι Black Phantom Fat Officials ήταν άστα να πάνε.Με μεγάλη μπινία τους εμφάνισα και έτρεξα για να βρεθώ πίσω από τον έναν ώστε να τους πάρω έναν έναν.

                            Περιστατικό τις προάλλες.Έπαιζα στην τηλεόραση οπότε δεν υπήρχε το γραφείο κοντά.Χάνω 30000 souls και βάρεσα το πόδι μου.Εντάξει πόνεσα λιγάκι αλλά το προτίμησα από το Dualshock.

                            Είναι πολύ μπροστά αυτό το game γαμώτο


                            Comment


                            • #89
                              Το 1-3 ΠΟΣΟ βάρβαρο μπορεί να ήταν σε Pure Black ρε συ Evans?Μιλάμε εκεί που σου κολλούσαν οι Black Phantom Fat Officials ήταν άστα να πάνε.Με μεγάλη μπινία τους εμφάνισα και έτρεξα για να βρεθώ πίσω από τον έναν ώστε να τους πάρω έναν έναν.
                              Είχα περάσει όλο το 1-3 όταν είπα να κάνω τα pure black wt events, οπότε ήταν όλα τα shortcuts ανοιχτά και ο Ostrava στο 1-4. Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα .

                              Εγώ μία φορά έχασα 100.000 souls και όχι απλώς τα έχασα, αλλά μου ρούφηξε και 4 soul levels το boss στο οποίο τα έχασα (ο τελικός ήταν btw, απλώς πήγα να τον πολεμήσω σχετικά νωρίς και έφαγα t3h ownage). Εκεί εντάξει το σκέφτεσαι να μην το παίξεις ξανά το παιχνίδι. Ευτυχώς συνέβη την περίοδο του φεστιβάλ, οπότε το ξεπέρασα γρήγορα.

                              Comment


                              • #90
                                Laharl and Evans speaks the fucking truth.




                                I'm in the ground, I'm in the air, I'm all
                                I live in the hearts of all men
                                I'm the call to greatness
                                Not all can hear
                                I awaken the creator, in those who dare
                                And the day will come, when we all must die
                                And enter the mountainside

                                Tall as a mountain, I'm gonna tear through the sky
                                Life's for the taking
                                Like a man is a mountainside
                                Greatness waits for those who try
                                None can teach you, it's all inside
                                Just climb

                                I have no fear
                                Death and glory
                                Both draw near
                                Like a man is a mountainside
                                Greatness waits for those who try
                                None can teach you, it's all inside
                                Just climb
                                Ground_Zero:

                                Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                                Comment

                                Working...
                                X